Τώρα που η Μέγκαν Μαρκλ είναι και επισήμως μέλος της οικογένειας του Πρίγκιπα Χάρι, έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής της λόγω του πρωτοκόλλου. 

Έχει αναγκαστεί, μεταξύ άλλων, να σταματήσει πολλές από τις παλιές της συνήθειες όπως και να ξεχάσει τις προτιμήσεις της στο… φαγητό.

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, στη Δούκισσα του Σάσεξ έχει απαγορευτεί η κατανάλωση σκόρδου σε δημόσιους χώρους και γενικότερα το συγκεκριμένο υλικό δεν θα προστίθεται σε κανένα πιάτο της βασιλικής οικογένειας.

Μαζί με το παραπάνω, στη Μέγκαν έχουν απαγορευτεί τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό και τα θαλασσινά, ώστε να αποφευχθεί μία πιθανή τροφική δηλητηρίαση.

Είναι γνωστό πως η Βασίλισσα Ελισάβετ μισεί το σκόρδο, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ γιατί δεν μπορεί να φάει;

Ο λόγος που απαγορεύτηκε η κατανάλωση σκόρδου στην Μαρκλ

Σύμφωνα με τη βρετανική Express, η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν αντέχει καν τη μυρωδιά του σκόρδου. Έτσι, απαγόρευσε σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να το τρώνε και κυρίως στο πλαίσιο δημοσίων δεξιώσεων.

Video: Τελικά, η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνει πριγκίπισσα; Τι ορίζει το βασιλικό πρωτόκολλο

«Δεν σερβίρουμε ποτέ κάποιο φαγητό που να περιέχει σκόρδο ή πολλά κρεμμύδια», δήλωσε ο Darren McGrady, σεφ του παλατιού. «Η βασίλισσα δεν έχει αυτά τα δυο συστατικά στο μενού της ποτέ ».

Το αρνητικό είναι πως η Μαρκλ σε παλιότερες συνεντεύξεις της μιλούσε με ενθουσιασμό για το αγαπημένο της φαγητό, το φιλιππινέζικο ψητό κοτόπουλο, πιάτο που περιέχει πολύ σκόρδο.

Διαβάστε επίσης