ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Pagani Zonda R: σπάνιο supercar εκατομμυρίων πάρκαρε σε διαμέρισμα στο Μαϊάμι

Pagani Zonda R: σπάνιο supercar εκατομμυρίων πάρκαρε σε διαμέρισμα στο Μαϊάμι

Όταν έχεις τα πάντα τι μπορείς να κάνεις για να φέρεις την ταχύτητα και τις επιδόσεις ενός σπάνιου, συλλεκτικού supercar από την Ιταλία στη ζωή σου; Το παρκάρεις στο διαμέρισμα σου στο Μαϊάμι.

Το Pagani Zonda R, ένα από τα σπανιότερα και τελειότερα ιταλικά supercars στον κόσμο με την τιμή του να αρχίζει από 1,5 εκατομμύρια δολάρια είναι ο πρωταγωνιστής στο διάκοσμο εξίσου πανάκριβου διαμερίσματος στο Μαϊάμι.

Ένα Pagani τοποθετήθηκε διακοσμητικό στην πανάκριβη κατοικία στο Μαϊάμι -η τιμή της είναι 8 εκατομμύρια δολάρια- για να χρησιμεύσει ως διαχωριστικό μεταξύ κρεβατοκάμαρας και καθιστικού στο διαμέρισμα των 393 τετραγωνικών που βλέπει στο Miami Beach.

Το στούντιο Artefacto Home ανέλαβε την τοποθέτηση. Συνεργάστηκε με τους κατασκευαστές στην Pagani και έφτιαξαν μια βάση από αλουμίνιο και ίνες άνθρακα, έτσι ώστε το αγωνιστικό να μοιάζει ότι αιωρείται στον αέρα.

Για να δημιουργήσει το κατάλληλο φόντο για ένα τέτοιο "υπερηχητικό με τέσσερις ρόδες", το Artefacto Home επίπλωσε τον χώρο με απλές, τολμηρές γραμμές.

Συλλεκτικό και σπάνιο το ιταλικό supercar Pagani Zonda R έχει τελική ταχύτητα 350,8 χιλιόμετρα. Μόλις 15 μοντέλα κατασκευάζονται κάθε χρόνο αναφέρει το Designboom.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ