ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο αλά Ελληνικά: 25 χρόνια μετά η Νία Βαρντάλος χωρίζει

Διαζύγιο αλά Ελληνικά: 25 χρόνια μετά η Νία Βαρντάλος χωρίζει

Μετά από 25 χρόνια γάμου ο Γάμος αλά Ελληνικά της Νία Βαρντάλος έφτασε στον επίλογο του. Όπως αναφέρουν τα media στις ΗΠΑ η ελληνικής καταγωγής Βαρντάλος (Nia Vardalos) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, ηθοποιό Ian Gomez.

"Με σεβασμό έχουμε χωρίσει για μακρά χρονική περίοδο. Η σχέση μας έγινε φιλία, έτσι η απόφαση να θέσουμε τέλος στον γάμο μας είναι τελείως αμοιβαία και φιλική" αναφέρει σε δήλωση του το ζευγάρι στο The Blast.

"Ελπίζουμε πως θα κυριαρχήσει η αξιοπρέπεια ως προς την αναφορά αυτής της ιστορίας, η οποία σύντομα θα είναι ένα παλιό νέο. Ευχαριστούμε για το σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας" καταλήγει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η 55χρονη Βαρντάλος επικαλείται ασυμβίβαστες διαφορές (irreconcilable differences) για το διαζύγιο και αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2017.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 25 χρόνια περίπου και έχουν υιοθετήσει μία κόρη μαζί. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια ο γάμος της τον Σεπτέμβριο του 1993 ήταν και η έμπνευση της για την ταινία Μy Big Fat Greek Wedding που την καθιέρωσε.

Οι δύο τους υιοθέτησαν το 2008 την 11χρονη (πλέον) κόρη τους, Ilaria Vardalos Gomez. Το ζευγάρι ζητά κοινή επιμέλεια για το παιδί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ