ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: τι κρύβει ο αιματηρός αποχαιρετισμός της Άρια Σταρκ στο Instagram

Game of Thrones: τι κρύβει ο αιματηρός αποχαιρετισμός της Άρια Σταρκ στο Instagram

Μήπως η Mέισι Ουίλιαμς που υποδύεται την Άρια Σταρκ στη σειρά Game of Thrones προσπαθεί να μας πει κάτι για το φινάλε της πολυαναμενόμενης σεζόν; Οι περισσότεροι πιστεύουν πως ναι. 

Η Ουίλιαμς αποχαιρέτησε το hit του HBO το Σάββατο με μια ανάρτηση στο Instagram της.

"Αντίο Μπέλφαστ, αντίο Άρια, αντίο Παιχνίδι των Θρόνων" έγραψε η Ουίλιαμς στη λεζάντα της φωτογραφίας. Σε αυτή φοράει αθλητικά παπούτσια βουτηγμένα στο αίμα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στη συνέχεια μια σειρά από hashtags, όπως το #LastWomanStanding #Barely #ImmaSleepForTheNextFourYears #JustKiddingIDontSleep.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fan της σειράς προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το κρυφό μήνυμα πίσω από την ανάρτηση της Ουίλιαμς.

Είναι το αίμα το τραγικό φινάλε της Άρια Σταρκ; Μήπως η Άρια είναι η τελευταία γυναίκα που επιβιώνει;

H Ουίλιαμς δεν είναι η μόνη από το cast που αποκαλύπτει μικρά μυστικά για το φινάλε της περιπέτειας τους.

https://www.instagram.com/p/Bk7fHbnA7Cy

Μικροί αποχαιρετισμοί

Μόλις τον προηγούμενο μήνα η Αγγλίδα ηθοποιός, Εμίλια Κλαρκ, η οποία υποδύεται τη Ντενέρις Ταργκάριεν στη σειρά του ΗΒΟ σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε ότι θα της λείψει "το σπίτι μακριά από το σπίτι" στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου γυρίστηκε μεγάλο μέρος του Game of Thrones.

"Μπήκα σε μία βάρκα σε ένα νησί για να πω αντίο στη γη που ήταν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι για σχεδόν μια δεκαετία. Ήταν ένα ταξίδι @gameofthrones σας ευχαριστώ για τη ζωή που ποτέ δεν ονειρευόμουν ότι θα μπορούσα να ζήσω και την οικογένεια που δεν θα πάψει ποτέ να μου λείπει" έγραψε.

https://www.instagram.com/p/BkIyu5XFCUx

Η Σόφι Τέρνερ αποκάλυψε πρόσφατα ότι το τέλος της σειράς του HBO τον επόμενο χρόνο, θα είναι "πιο αιματηρό" και "πιο συναισθηματικά θλιβερό" από οτιδήποτε μέχρι στιγμής.

"Είναι παιχνίδι των θρόνων, γι 'αυτό θα είναι πιο αιματηρό και πιο θανάσιμο και πιο συναισθηματικά βασανιστικό απ' όλα τα προηγούμενα χρόνια" δήλωσε.

https://www.instagram.com/p/BjzNHEIll6g

Όποια και αν είναι η αλήθεια θα πρέπει όλοι να περιμένουν υπομονετικά μέχρι και το 2019, όταν και ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του GoT ρίξει αυλαία σε αυτή την τηλεοπτική περιπέτεια που έγραψε ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ