ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νύχτα τρόμου για τον Αντρέα Μποτσέλι μετά από εισβολή αγνώστων στο σπίτι του

Νύχτα τρόμου για τον Αντρέα Μποτσέλι μετά από εισβολή αγνώστων στο σπίτι του
facebook.com/andreabocelli

"Ο φόβος για τους αγαπημένους μου ήταν υπαρκτός καθώς δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί" λέει στη Corriere Della Sera ο Ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι. Ο Μποτσέλι μίλησε στην εφημερίδα μετά την περιπέτεια του όταν δύο επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του στο Φόρτε ντέι Μάρμι, την ώρα που αυτός μαζί με την οικογένεια και φίλους του βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό.

Αν και η εισβολή των αγνώστων στη βίλα είναι πλέον μία δυσάρεστη ανάμνηση, ο τενόρος έζησε μια νύχτα τρόμου αναφέρουν τα ιταλικά media.

Η παραβίαση του σπιτιού έγινε την περασμένη Τετάρτη κι όπως είπε ο Μποτσέλι "ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα και μόλις είχαν επιστρέψει από το Τόρε ντελ Λάγκο, όπου συμμετείχα στο φεστιβάλ Πουτσίνι και στο σπίτι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, περίπου δώδεκα, τα παιδιά μου, η γυναίκα μου Βερόνικα και κάποιοι φίλοι μας. Ακούσαμε μία φωνή ότι κάποιοι μπήκαν στο χώρο".

"Ήταν δύο με μάσκες του σκι και σκοινιά. Είπαν ότι είχαν και όπλα, αλλά εμείς δεν τα είδαμε", συμπλήρωσε η Βερόνικα λέγοντας ότι "έγινε συμπλοκή με τους φύλακες του σπιτιού, αλλά κατάφεραν να διαφύγουν. Έξω τους περίμενε ένα αυτοκίνητο και ένα τρίτο άτομο".

Χάρη στην ιδιωτική φύλαξη οι ληστές δεν προχώρησαν στο σχέδιο τους και τράπηκαν σε φυγή, ένας από τους φύλακες προσπάθησε να τους κυνηγήσει, όμως αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικές δυνάμεις όμως επειδή δεν εντοπίστηκαν οι διαρρήκτες και η ληστεία αποτράπηκε ο Ιταλός τενόρος δεν υπέβαλε καταγγελία.

"Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο σπίτι μας, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ερασιτέχνες και αφελείς. Όλοι ξέρουν ότι το σπίτι μας είναι πάντα γεμάτο από κόσμο και φυλάσσεται συνεχώς. Επιπλέον δεν έχει μέσα τίποτα πολύτιμο που να θέλει κάποιος να κλέψει", δήλωσε ο Μποτσέλι.

"Πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα κλειδιά έξω από την πόρτα, αλλά εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για τους άλλους" πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ