ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Rock: οι εκλογές του 2020 & η πολιτική στο Vanity Fair

The Rock: οι εκλογές του 2020 & η πολιτική στο Vanity Fair

Μετά την Όπρα ακόμη ένας υποψήφιος, σύμφωνα με έντονη φημολογία, διεκδικητής τουΛευκού Οίκου από το Χόλιγουντ αποχωρεί από την κούρσα των εκλογών του 2020.

Αν και φανατικοί θαυμαστές του Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον περίμεναν να τον δουν στη διεκδίκηση της αμερικανικής προεδρίας ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για το 2020.

«Δυστυχώς δεν βλέπω αυτό να συμβαίνει για το 2020» δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός στο Vanity Fair. «Είναι μία θέση που απαιτεί σκληρή δουλειά και χρόνο. Πρέπει να καλύψω μεγάλη απόσταση και το πρόγραμμά μου δεν μου το επιτρέπει, δεν είναι δυνατό για το 2020. Σέβομαι πολύ αυτή τη θέση. Είναι κάτι που σκέφτηκα σοβαρά».

Η φήμη για υποψηφιότητα του στις προεδρικές εκλογές του 2020 ξεκίνησε από το Μάιο του 2017 όταν δήλωσε στο περιοδικό GQ ότι είναι «πραγματική πιθανότητα».

Τον Ιούλιο του 2017 δημιουργήθηκε μία επιτροπή εκστρατείας με τίτλο «Run The Rock 2020» αν και ο ίδιος ο Τζόνσον δεν συμμετείχε στη δημιουργία της.

Ποτέ μη λες ποτέ

Πάντως ο παραγωγός του ηθοποιού, Χιράμ Γκαρσία παρεμένει συγκρατημένα αισιόδοξος για το πολιτικό μέλλον του «Rock».

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί με τον Ντουέιν» δήλωσε ο Γκαρσία στο Vanity Fair. «Τίποτα δεν είναι αδύνατο γι αυτόν. Αλλά τώρα είναι πολύ χαρούμενος που κάνει αυτό που κάνει, γιατί ξέρει ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους πολύ περισσότερο από αυτή τη θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ