ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάγισσα & δολοφόνος! Bullying στην τελευταία σύντροφο του Μπουρντέν μετά την αυτοκτονία του

Μάγισσα & δολοφόνος! Bullying στην τελευταία σύντροφο του Μπουρντέν μετά την αυτοκτονία του

Οι Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Πατρίσια Αρκέτ, Ολίβια Μουν και Μίρα Σορβίνο είναι μερικές από τις γυναίκες που εργάζονται στο Χόλιγουντ και υπογράφουν ανοιχτή επιστολή υπεράσπισης της Άσια Αρτζέντο, της γυναίκας που βρέθηκε μετά από την καταιγίδα του σκανδάλου Γουάινστιν, αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της ως τελευταία σύντροφος του Άντονι Μπουρντέν που αυτοκτόνησε στη Γαλλία.

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times και σε αυτήν συνάδελφοι της Αρτζέντο ζητάνε να σταματήσει ο εκφοβισμός, το bullying στο πρόσωπο της και να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και τα σχόλια που στοχοποιούν την Αρτζέντο ως τη γυναίκα που ώθησε τον Μπουρντέν στην αυτοκτονία.

"Έχει κατηγορηθεί για τα πάντα... Από το ότι προκάλεσε την αυτοκτονία του φίλου της μέχρι ότι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo για να προωθήσει την καριέρα της" αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η επιστολή που απαιτεί να σταματήσει η συκοφαντία στο πρόσωπο της.

Η επιστολή ζητάει από όλους όσοι είναι θλιμμένοι και οργισμένοι με το θάνατο του Μπουρντέν να βρουν άλλους τρόπους ώστε να εκτονώσουν το θυμό τους και όχι να επιτίθενται στην Αρτζέντο, ένα από τα πολλά θύματα του κυκλώματος των αρπακτικών που λυμαίνονται το Χόλιγουντ που βρέθηκε αντιμέτωπη με αναρτήσεις υβριστικές προς το πρόσωπο της -ανάμεσα σε αυτά και ένα που εξιστορεί τη σχέση της με τη μαγεία και τoν αποκρυφισμό.

Διαβάστε την επιστολή υπέρ της Αρτζέντο εδώ.

"Ήταν ο βράχος μου"

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Άντονι Μπουρντέν με τον οποίο και γνωρίστηκε το 2016 στη διάρκεια των γυρισμάτων της όγδοης σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής μαγειρικής "Parts Unknown", η 42χρονη Αρτζέντο αποχαιρέτησε τον σύντροφο της που την αποκαλούσε "καταφύγιό από την καταιγίδα".

"Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου" έγραψε.

https://www.instagram.com/p/BjRZxd1HeAx

Η ίδια υπήρξε και μία από τις πλέον μαχητικές γυναίκες κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ ως ένα από τα θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν τον οποίο και κατηγόρησε ανοιχτά για βιασμό.

Ο Μπουρντέν είχε μιλήσει ανοιχτά υπέρ της Αρτζέντο και του κινήματος #ΜeToo κατηγορώντας τη βιομηχανία του θεάματος για ανοχή απέναντι σε εγκληματίες μέσα από τα social media του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ