ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαύρη Χήρα: μετά τους Εκδικητές έρχεται με φόρα στη μεγάλη οθόνη

Μαύρη Χήρα: μετά τους Εκδικητές έρχεται με φόρα στη μεγάλη οθόνη

Μετά από χρόνια συζήτησης η Μαύρη Χήρα, ο χαρακτήρας του σύμπαντος των υπερηρώων της Marvel που ενσάρκωσε η Σκάρλετ Γιόχανσον και κέρδισε το δικό της κοινό μετά το ντεμπούτο της στην ταινία, Iron Man 2, θα κάνει τη δική της επέλαση στην οθόνη.

Τελικά οι θαυμαστές της Χήρας κατάφεραν να πείσουν τον παραγωγό Κέβιν Φέιγκ να γυρίσει μία ταινία επικεντρωμένη στην ηρωίδα και σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία θα είναι μια γυναικεία υπόθεση.

Το φιλόδοξο project θα σκηνοθετήσει η Κέιτ Σόρτλαντ. Νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία περισσότεροι από 70 σκηνοθέτες είχαν συνάντηση με την εταιρεία παραγωγής για τη δουλειά αλλά τελικά επιλέχθηκε η Σόρτλαντ.

Το να επιλεγεί γυναίκα για τη σκηνοθεσία της ταινίας, σύμφωνα με την Independent, αποτελούσε προτεραιότητα για την εταιρεία παραγωγής κι έτσι η Σόρτλαντ θα είναι η δεύτερη γυναίκα που θα βρεθεί στο "τιμόνι" μιας ταινίας της Μάρβελ, ακολουθώντας την Άννα Μποντέν, που σκηνοθέτησε την ταινία Captain Marvel, μαζί με τον Ράιαν Φλεκ.

Πάντως προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την Μαύρη Χήρα, ωστόσο λέγεται ότι διαδραματίζεται πριν από την εμφάνιση των Εκδικητών, ενώ άγνωστη παραμένει και ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Είναι πολλά τα χρήματα Μarvel

Η πορεία των Εκδικητών στο box office έχει ενθουσιάσει τη Marvel. Πλέον η τελευταία περιπέτεια των Avengers, το Infinity War έχει φέρει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια στα ταμεία παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει το Box Office Mojo το τελευταίο κεφάλαιο στην εποποιία των Εκδικητών, το Avengers: Infinity War έγινε η τέταρτη ταινία με κέρδη που ξεπερνάνε τα 2 δισεκατομμύρια ανά τον κόσμο.

Μέχρι τις 11 Ιουλίου η ταινία έχει φτάσει τα $2,040,085,555.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ