ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κίτι Σπένσερ & Nταϊάνα: το κοινό οικογενειακό δράμα που τις ενώνει

Κίτι Σπένσερ & Nταϊάνα: το κοινό οικογενειακό δράμα που τις ενώνει

Από τo Hνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική  στο Μιλάνο και τα περιοδικά μόδας του κόσμου η ανιψιά της πριγκίπισσας του λαού της Βρετανίας, η Κίτι Σπένσερ, μοιάζει με τη θεία της Νταϊάνα και οι ομοιότητες δεν είναι μόνο εμφανισιακές. 

Η Σπένσερ αν και δεν είναι φοβισμένη από τα media όπως η Νταϊάνα ούτε αποφεύγει τους προβολείς -είναι άλλωστε το πλέον ανερχόμενο It Girl της μόδας και δη της ιταλικής- μοιράζεται με τη θεία της ένα οικογενειακό δράμα που τις σημάδεψε. Οι δυο τους έχουν τραυματική εμπειρία από το διαζύγιο των γονιών τους στα παιδικά τους χρόνια.

Η 27χρονη Κίτι είναι κόρη του Τσαρλς Σπένσερ με το πρώην μοντέλο Βικτόρια Λόκγουντ, γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν μαζί με τα μικρότερα αδέλφια της Ελίζα, Κάτια και Λουίς Φρέντερικ

Ο Τσαρλς Σπένσερ μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στη Νότια Αφρική στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις φώτα της δημοσιότητας που ήρθαν μαζί με το γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Παρά το γεγονός ότι είχαν μία άνετη ζωή λόγω της περιουσίας των 177 εκατ. δολαρίων της οικογένειας Σπένσερ, οι γονείς της Κίτι είχαν έναν άγριο χωρισμό το 1997. Τότε ο Τσαρλς μετακόμισε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο και παντρεύτηκε άλλες δύο φορές.

"Μερικές φορές αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου πρέπει να είναι στο The Jerry Springer Show" είχε δηλώσει η Κίτι στο Hello! Magazine το 2008. "Από έξω φαίνεται να μην λειτουργεί σωστά. Ωστόσο κάθε μέλος της οικογένειας μου είναι μέρος της ευτυχίας μου", είπε.

"Ήμουν τόσο μικρή..."

https://www.instagram.com/p/BkDduSWgcOv

Η Κίτι παραδέχτηκε ότι στην πραγματικότητα δεν θυμάται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία πέθανε όταν αυτήν ήταν έξι χρόνων, παρότι έχει μία εντυπωσιακή εξωτερική ομοιότητα με τη διάσημη θεία της.

"Ήμουν τόσο μικρή. Υπάρχουν μόνο λίγες αναμνήσεις, αλλά ιδιαίτερες μνήμες και χαρούμενες στιγμές, και είμαι τόσο τυχερή που τις έχω", δήλωσε η Κίτι το 2016 στο Vanity Fair, λίγο μετά τη μετακόμιση της από την Νότια Αφρική στο Λονδίνο.

Ήταν η εποχή που η εικόνα της Κίτι απογειώθηκε κάνοντας τακτικές εμφανίσεις στην κοινωνική ζωή του Λονδίνου, ενώ το 2017 έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο για την Dolce & Gabbana.

https://www.instagram.com/p/Bk-eOaTHTrd

Σε αντίθεση με τον πατέρα της η Κίτι δηλώνει ότι δεν την ενοχλούν τα φώτα της δημοσιότητας.

"Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα πράγματα που είναι σημαντικά για σένα" έχει δηλώσει το 27χρονο μοντέλο που έχει κατακτήσει το Μιλάνο με όχημα της τα labels Bulgari και Dolce & Gabbana που επενδύουν στο βρετανικό στιλ της αστής.

https://www.instagram.com/p/BlRGys5APi9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ