ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οasis: εκεχειρία για τα αδέλφια Γκάλαχερ μετά από μια δεκαετία μίσους;

Οasis: εκεχειρία για τα αδέλφια Γκάλαχερ μετά από μια δεκαετία μίσους;

Εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν, από το 2009, τα αδέλφια Γκάλαχερ του συγκροτήματος Oasis έχουν επιδοθεί σε μια δημόσια κόντρα στα άκρα. Τώρα οι Λάιαμ και Νόελ Γκάλαχερ ίσως είναι έτοιμοι να συμφιλιωθούν βάζοντας τέλος σε ένα οικογενειακό δράμα με μουσική υπόκρουση ροκ.

Ο τραγουδιστής Λάιαμ Γκάλαχερ θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του και έτερο μέλος του συγκροτήματος Oasis, τον Νόελ, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους το 2009. Έκτοτε, μετά την απόφαση του Νόελ να φύγει από τη μπάντα οι Γκάλαχερ διαστραυρώνουν τα ξίφη τους.

"Γη καλεί Νόελ...σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG O (Oasis) ", έγραψε χθες στο Twitter ο Λάιαμ σε μια κίνηση καλής θέλησης δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος να θάψει το τσεκούρι του πολέμου.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση από τον Νόελ και έτσι ο Λάιαμ έγραψε και πάλι σήμερα στο Twitter: "Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα".

Ο Νόελ ερμήνευσε την επιτυχία των Oasis, 'Don't Look Back in Anger', μόνος του τον Σεπτέμβριο στη συναυλία που δόθηκε μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Σε συνέντευξή του τον Νοέμβριο στο BBC, ο Νόελ δεσμεύτηκε ότι δεν θα συνυπάρξει μουσικά ποτέ ξανά με τον αδελφό του.

Και τα δύο αδέλφια έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

Το συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Μάντσεστερ το 1991, κυριάρχησε στη βρετανική μουσική σκηνή για τουλάχιστον μια δεκαετία σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες με επιρροές από τους θρυλικούς Beatles.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ