ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χοακίν Φίνιξ: φέρνει την παράνοια του απόκληρου Τζόκερ στη μεγάλη οθόνη

Χοακίν Φίνιξ: φέρνει την παράνοια του απόκληρου Τζόκερ στη μεγάλη οθόνη

Mαζί με την επόμενη περιπέτεια της Αμαζόνας Wonder Woman η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να απελευθερώσει την παράνοια και το χάος του Τζόκερ της DC στη μεγάλη οθόνη το 2019.

Η εταιρεία έχει ορίσει ως ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, την 4η Οκτωβρίου του 2019 και έχει ένα μεγάλο asset στα χέρια της. Τον πρωταγωνιστή Χοακίν Φίνιξ.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η ταινία, σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς, θα έχει έναν σκοτεινό τόνο, επισημαίνοντας ότι, είναι μία "εξερεύνηση ενός ανθρώπου που η κοινωνία τον αγνοεί, και δεν είναι μόνο μία σπουδαία μελέτη χαρακτήρων, αλλά και μία ευρύτερη προειδοποιητική ιστορία".

Όπως ανέφερε το Variety ο Φίνιξ βρίσκεται σε συνομιλίες με την εταιρεία για να παίξει το πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο, με προϋπολογισμό 55 εκατ. δολαρίων.

Joaquin Phoenix as the Joker

Το 2016 το ρόλο του Τζόκερ έπαιξε ο Τζάρετ Λέτο στην ταινία "Suicide Squad" και θα παίξει στην επόμενη ταινία υπερηρώων.

Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο για το ρόλο του σκοτεινού Τζόκερ ωστόσο η συμφωνία τελικά έκλεισε με τον Φίνιξ.

Οι επόμενες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC είναι τα "Aquaman" (21 Δεκεμβρίου 2018), "Shazam" και "Wonder Woman 2".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ