ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παντρεμένη κι έγκυος: Το μοντέλο που ξελόγιασε τη Μαντόνα

Παντρεμένη κι έγκυος: Το μοντέλο που ξελόγιασε τη Μαντόνα
Gareth Cattermole/Getty Images

Για μία «βασίλισσα» που έχτισε την καριέρα της πάνω στην πρόκληση, τα όσα πικάντικα αποκάλυψε το πρώην μοντέλο Amanda Cazalet μόνο έκπληξη δεν προκαλούν.

Η, σήμερα 53χρονη, μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει το πάθος της Μαντόνα απέναντί της που άγγιζε τα όρια της εμμονής, λίγο μετά τα γυρίσματα του «καυτού» βίντεο κλιπ Justify My Love, στο οποίο οι δύο τους είχαν ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί.

Η Μαντόνα άρχισε να πολιορκεί ασταμάτητα και επί δύο χρόνια τη νεαρή Αμάντα, με χειρόγραφα μηνύματα και λόγια θαυμασμού: «Πιο δύσκολα αποπλανούν εσένα παρά τον Πάπα», της είχε πει.

Η Μαντόνα είχε ανακαλύψει την Cazalet σε ένα ντεφιλέ του Ζαν-Πωλ Γκωτιέ και αποφάσισε να την αξιοποιήσει στο επόμενο βίντεο κλιπ.

Caza

Πηγή: Facebook

Κάπως έτσι, το πρώην μοντέλο που αυτοπροσδιοριζόταν ως μπαϊσέξουαλ εκείνη την εποχή, επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ τού Justify My Love, ένα ασπρόμαυρο καλλιτεχνικό προϊόν πολύ προχωρημένο για τα δεδομένα του 1990.

Όπως θυμάται η Cazalet, το φιλί που θα μοιραζόταν με τη «βασίλισσα» της ποπ ήταν έκπληξη της τελευταίας στιγμής ενώ διπλή έκπληξη ήταν το πάθος που επέδειξε η τότε 25χρονη Μαντόνα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης σκηνής.

YouTube

Πηγή: YouTube

Η ίδια είχε συμφωνήσει γιατί, όπως είπε, ήταν μία δουλειά για την οποία θα πληρωνόταν καλά.

Κι αν για εκείνη όλα τελείωσαν μετά τα γυρίσματα, για τη Μαντόνα μόλις είχαν ξεκινήσει. Στο «φλερτ» διαρκείας που ξεκίνησε από τότε, η Cazalet δεν ενέδωσε καθώς ήταν παντρεμένη και περίμενε το πρώτο της παιδί.

Τον περασμένο μήνα, δημοπρατήθηκαν οι παθιασμένες επιστολές με κόκκινη μελάνη της Μαντόνα όπου χαρακτήριζε το αντικείμενο του πόθου της ως την «πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο». Στα χειρόγραφα η Μαντόνα ομολογεί πως φαντασιώνεται ένα ακόμα φιλί της, παραδεχόμενη: «Ξέρω πως είσαι παντρεμένη κι έγκυος. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω την έλξη μου. Παρόλα αυτά, υπάρχει».

«Η Μαντόνα είχε εμμονή μαζί μου. Τότε, δεν είχα προσβληθεί. Όμως, σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιώ πως ουσιαστικά με εκμεταλλεύθηκε το τότε αφεντικό μου», λέει σήμερα η 53χρονη που παραδέχεται πως το παράφορο πάθος εκείνης της εποχής σήμερα θα θεωρείτο από stalking έως παρενόχληση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ