ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ουίλιαμς: γάμος ξανά 10 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Χιθ Λέτζερ

Μισέλ Ουίλιαμς: γάμος ξανά 10 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Χιθ Λέτζερ

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την ιδέα της αγάπης» λέει η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς στο περιοδικό Vanity Fair. Στη συνέντευξη της η πρώην σύντροφος του Χιθ Λέτζερ, του ηθοποιού που πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφημένων φαρμάκων δέκα χρόνια πριν, αποκαλύπτει το νέο ξεκίνημα στη ζωή της δίπλα από τον σύζυγο της, Φιλ Έλβεραμ.

Η Ουίλιαμς παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συντρόφου του Λέτζερ και δήλωσε στο περιοδικό Vanity Fair ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα ότι μπορεί να ερωτευθεί ξανά.

Η 37χρονη Ουίλιαμς, που προτάθηκε για Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για την ταινία “Brokeback Mountain”, επεσήμανε σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες Πέμπτη στο περιοδικό ότι παντρεύτηκε τον Αμερικανό μουσικό Φιλ Έλβεραμ σε μια ιδιωτική τελετή νωρίτερα τον Ιούλιο στην περιοχή Αντίροντακς της πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Περιέγραψε μάλιστα τη σχέση της με τον Έλβεραμ, η πρώτη σύζυγος του οποίου πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας, ως «πολύ ιερή, πολύ ιδιαίτερη».

Η Ουίλιαμς απέκτησε μία κόρη, τη Ματίλντα, με τον Λέτζερ, όμως το ζευγάρι χώρισε έπειτα από τρία χρόνια σχέσης λίγους μήνες πριν τον θάνατό του το 2008 σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση φαρμάκων που του είχαν συνταγογραφηθεί.

«Δεν εγκατέλειψα ποτέ την ιδέα της αγάπης», τόνισε η ηθοποιός. «Πάντα λέω στη Ματίλντα: “O μπαμπάς σου με αγάπησε προτού κανείς πιστέψει ότι έχω ταλέντο, ότι είμαι όμορφη, προτού έχω όμορφα ρούχα”».

Ο θάνατος του Λέτζερ τη στοιχειώνει

michelle williams 09 18 cover

Η Ουίλιαμς περιέγραψε πώς οι δημοσιογράφοι κυνηγούσαν την ίδια και την κόρη της μετά τον θάνατο του Λέτζερ.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία φορά που πήγα στο ταχυδρομείο και είδα μια επιγραφή αναρτημένη στον τοίχο ζητώντας από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για εμένα και την κόρη μου να πάρει τηλέφωνο σε αυτό τον αριθμό. Την κατέβασα», εξήγησε στο Vanity Fair.ΔΗΜΟΦΙΛΗ