ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άντονι Μπουρντέν: το κύκνειο άσμα του Parts Unknown κάνει φινάλε στο CNN

Άντονι Μπουρντέν: το κύκνειο άσμα του Parts Unknown κάνει φινάλε στο CNN

Ο Άντονι Μπουρντέν θα είναι το πρόσωπο που θα τιμήσει το τηλεοπτικό δίκτυο του δικού μας CNN προβάλλοντας το ερχόμενο φθινόπωρο τα τελευταία επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Parts Unknown".

Είναι η τελευταία δουλειά του σεφ, συγγραφέα και παρουσιαστή Άντονι Μπουρντέν πριν τον τραγικό θάνατο του.

Πρόκειται για τον τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς Parts Unknown και θα αποτελείται από επτά επεισόδια με γαστρονομικά ταξίδια, στα πέντε από τα οποία διατηρείται ακέραιο το στυλ της εκπομπής.

Από τα επτά επεισόδια, μόνο ένα, το ταξίδι στην Κένυα με τον κωμικό W. Kamau Bell, είχε γυριστεί ολόκληρο προτού βάλει τέλος στη ζωή του ο Άντονι Μπουρντέν και έτσι θα είναι το τελευταίο που περιλαμβάνει την αφήγηση του.

Τα υπόλοιπα επεισόδια αφορούν ταξίδια στην Κάτω Ανατολική Πλευρά του Μανχάταν (Lower East Side), στο Εθνικό Πάρκο Big Bend στο Τέξας, στην περιοχή Αστούριες της Ισπανίας και στην Ινδονησία.

Αντί για αφήγηση, οι σκηνοθέτες των επεισοδίων θα χρησιμοποιήσουν ό,τι καταγράφηκε ηχητικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μαζί με συμπληρωματικές συνεντεύξεις που αφορούν τα θέματα των επεισοδίων, ώστε να καλύψουν τα κενά.

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος του CNN Έντελις ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την προβολή των επεισοδίων. "Θα έχουν την πλήρη παρουσία του Τόνι γιατί θα τον βλέπετε, θα τον ακούτε, θα τον παρακολουθείτε. Η αφήγηση θα λείπει, αλλά θα αντικατασταθεί από τις φωνές ανθρώπων που συμμετέχουν στα επεισόδια" είπε.

Στα δύο τελευταία επεισόδια του κύκλου θα μιλούν και οι συντελεστές και οι τεχνικοί της εκπομπής και θα συμπεριληφθούν σκηνές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του "Parts Unknown".

Ο Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου σε ηλικία 61 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ