ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζόνι Ρότεν των Sex Pistols στα «Χελωνονιντζάκια»

Ο Τζόνι Ρότεν των Sex Pistols στα «Χελωνονιντζάκια»
EPA/JUAN HERRERO

Εντάξει, όχι ο ίδιος αυτοπροσώπως, αλλά η φωνή του. Τα «Χελωνονιντζάκια» πρόκειται να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο, και μόλις ανακοινώθηκε ότι ένας από τους πρωτοπόρους της πανκ θα είναι μέρος του καστ των φωνών.

Ο Τζόνι Ρότεν – ο με τη σαν φλόγα κόμη φρόντμαν του θρυλικού πανκ συγκροτήματος «Sex Pistols» – είναι το πιο τελευταίο μεγάλο όνομα που θα δανείσει τη φωνή του στη σειρά (παραγωγή της Nickelodeon, με ονομασία «Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles»).

Βεβαίως, δεν θα «είναι» ένα από τα Χελωνονιντζάκια, μιας και αυτά προέρχονται από τη Νέα Υόρκη και το να μιλούν με κόκνεϊ προφορά θα είναι ολίγον άβολο. Ο Τζόνι θα «είναι» ο Meat Sweets, ένα «μεταλλαγμένο γουρούνι που διψά για δύναμη».

«Πρώην σεφ διασημοτήτων (ανθρώπων), ο Meat Sweets είναι πλέον ένα απίστευτα δυνατό μεταλλαγμένο γουρούνι που κρατά ένα απειλητικό σφυρί για να “χτυπά” τις μπριζόλες να μαλακώσουν, και με τα χέρια του γαντζώνεται πάνω σε άλλους μεταλλαγμένους για ν' απορροφήσει τη δύναμή τους» διαβάζουμε στον ιστότοπο των Playmates Toys (διότι φυσικά και θα υπάρξουν καινούργια παιχνίδια που θα συνοδεύσουν την καινούρια σειρά).

Ο Τζόνι θα συναντηθεί με άλλους σούπερ σταρ που θα δώσουν τις φωνές τους στους κακούς της σειράς: ο Αμερικανός παλαιστής Τζον Σίνα θα «παίξει» τον ρόλο του Baron Draxum, η Big Mama θα μιλά με τη φωνή της ηθοποιού Λένα Χίντεϊ και ο Νεοζηλανδός κωμικός Ράις Ντάρμπι θα «είναι» ο Hypno-Potamus.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ