ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beyoncé: «Αγκαλιάζει» τις καμπύλες της και φωτογραφίζεται στη Vogue

Beyoncé: «Αγκαλιάζει» τις καμπύλες της και φωτογραφίζεται στη Vogue
Facebook/Beyoncé

Η Beyoncé μίλησε ανοιχτά σχετικά με τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε τον περασμένο χρόνο καθώς και για το πώς αυτή επηρέασε το σώμα της, τονίζοντας πως έχει αποδεχθεί τις καμπύλες της και δεν βιάζεται να «γυρίσει» στον παλιό σωματότυπό της.

Η 36χρονη τραγουδίστρια που μιλά σπάνια σε συνεντεύξεις, μίλησε στη Vogue και τον Σεπτέμβρη θα κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού, ανανεωμένη και με ελάχιστο makeup, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

«Έχω μερικά κιλά από τη γέννα, αλλά δεν βιάζομαι να τα χάσω. Όταν θα νιώσω πως θέλω να αποκτήσω ξανά τους κοιλιακούς μου, θα ιδρώσω μέχρι τέλους και θα τα καταφέρω».

Η ίδια αποκάλυψε πως ζύγιζε σχεδόν 99 κιλά όταν υποβλήθηκε σε έκτακτη καισαρική για να γεννήσει τις δίδυμες κόρες της, Rumi και Sir τον Ιούνιο του 2017. Μετά από αυτό αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της και να μην βιαστεί να χάσει τα παραπανίσια κιλά της γέννας.

beyoncevogue


Πηγή: Facebook/Beyoncé

«Αποδέχθηκα πως είχα περισσότερες καμπύλες. Δέχτηκα πως το σώμα μου έτσι θέλει να ‘ναι».

Η τραγουδίστρια που το περασμένο έτος χαρακτηρίστηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, σύμφωνα με το Forbes, δήλωσε πως από μόνη της αποφάσισε να μην φοράει περούκα ή extensions στα μαλλιά της καθώς και να βαφτεί όσο λιγότερο γίνεται.

«Πιστεύω πως είναι σημαντικό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες να βλέπουν και να εκτιμούν τη φυσική τους ομορφιά».

Η διευθύντρια της Vogue, Άνα Γουίντουρ, σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση, έδωσε τον καλλιτεχνικό έλεγχο του εξώφυλλου και του τεύχους στην τραγουδίστρια, και το είδωλο της r&b και pop μουσικής προσέλαβε τον πρώτο μαύρο φωτογράφο για να τη φωτογραφίσει.

Ο Τάιλερ Μίτσελ, 23 ετών θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που αναλαμβάνει τη φωτογράφιση της αμερικανικής έκδοσης του Vogue στην 126η ιστορία της.

Η Beyonce φέρνει ιστορική αλλαγή στη Vogue

ΔΗΜΟΦΙΛΗ