Η σύγχρονη μουσική σκηνή δεν συγκινεί τη Μαντόνα, που δηλώνει πως δεν της αρέσουν τόσο τα άσματα που κυκλοφορούν σήμερα. 

Σε μία συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στο Vogue Italia, η Μαντόνα μίλησε για την χρόνια που πέρασε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας και πώς νιώθει για τη σύγχρονη μουσική, στο πλαίσιο προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ της. Όπως είπε η ποπ σταρ, η Λισαβόνα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά από τα κομμάτια που περιέχει ο νέος της δίσκος.

«Είναι επίσης ένα τόσο καλό αντίδοτο σε αυτό που συμβαίνει στη μουσική επιχείρηση τώρα που είναι όλα τόσο τυποποιημένα και σε κάθε τραγούδι συμμετέχουν 20 καλλιτέχνες και όλοι ακούγονται το ίδιο», είπε.

Η τραγουδίστρια επανέλαβε ότι μετακόμισε στη Λισαβόνα ώστε ο γιος της Ντέιβιντ να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Μίλησε για την αποχώρησή της από τις ΗΠΑ λέγοντας ότι αισθάνθηκε πως ήταν μία καλή στιγμή για να φύγει από τη χώρα.

«Ένιωσα σαν να χρειαζόμασταν μία αλλαγή και ήθελα να φύγω από την Αμερική για ένα διάστημα, όπως γνωρίζεται, αυτή δεν είναι και η καλύτερη εποχή για την Αμερική, όχι ότι εάν την αφήσεις ή κάνοντας κάτι διαφορετικό αλλάζει τίποτα. Έχω ζήσει σε άλλα μέρη. Έζησα στο Λονδίνο για 10 χρόνια. Μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις και να αναλαμβάνω τα ρίσκα», είπε.

Η Μαντόνα έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέχρι τέλος του χρόνου.

Διαβάστε επίσης