ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αρίθα Φράνκλιν: Στο πλευρό της «Βασίλισσας της Soul» ο Στίβι Γουόντερ

Αρίθα Φράνκλιν: Στο πλευρό της «Βασίλισσας της Soul» ο Στίβι Γουόντερ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ EPA/JEFF KOWALSKY

Περιτριγυρισμένη από τους δικούς της ανθρώπους καθώς και τους πιστούς της θαυμαστές βρίσκεται η Αρίθα Φράνκλιν στις δύσκολες στιγμές που περνά στο νοσοκομείο.

Κοντινός άνθρωπος της «Βασίλισσας της Soul» αποκαλύπτει στο CNNi πως η 76χρονη δέχεται καθημερινά επισκέψεις από αγαπημένα της πρόσωπα, τα οποία της διαβάζουν μηνύματα αγάπης κρατώντας της το χέρι.

Ανάμεσα σε όσους πήγαν να τη δουν είναι και ο Στίβι Γουόντερ καθώς και ο πρώην σύζυγός της, Γκλιν Τούρμαν ανέφερε η εκπρόσωπός της, Gwendolyn Quinn, ενώ πρόσθεσε πως σήμερα θα την επισκεφθεί και ο Τζέσσι Τζάκσον.

Τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης των καλλιτεχνών

«Καταιγισμός» μηνυμάτων συμπόνιας και αγάπης έχει προκληθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο από δημόσια πρόσωπα όσο και από fans της Αρίθα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη Δευτέρα, ζητώντας από τους ανθρώπους να την «κάνουν καλά».

«Όπως και πολλοί άλλοι ανά τον κόσμο, έτσι και εγώ με τη Χίλαρι σκεφτόμαστε την Αρίθα Φράνκλιν απόψε και ακούμε τη μουσική της, η οποία έχει αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας τα τελευταία 50 χρόνια. Ελπίζουμε να την “κάνετε καλά” ακούγοντας και κοινοποιώντας τα τραγούδια που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς».

Εκτός του Μπιλ Κλίντον δηλώσεις για την κατάσταση υγείας της «Βασίλισσας» έκαναν οι Μαράια Κάρεϊ, Λιν Μάνουελ Μιράντα, Ciara, Μίσι Έλιοτ και Chance The Rapper.

«Προσευχόμαστε για τη Βασίλισσα της Soul» γράφει η Μαράια Κάρεϊ στον λογαριασμό της.

«Προσευχόμαστε για την Αρίθα Φράνκλιν και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή» έγραψε η τραγουδίστρια Ciara.

«Προσθέτω κι εγώ την προσευχή μου στον γαλαξία προσευχών για την Αρίθα σήμερα» αναφέρει ο Λιν Μάνουελ Μιράντα.

«Τις προσευχές μου στην Αρίθα Φράνκλιν και στην οικογένειά της αυτές τις δύσκολες ώρες» έγραψε η Μίσι Έλιοτ.

Οι προσωπικές ιστορίες των θαυμαστών

Η προσωπικότητα και η μουσική πορεία της Αρίθα Φράνκλιν έχουν μεγαλώσει ολόκληρες γενιές και πολλοί από τους θαυμαστές της μοιράστηκαν στα social media της προσωπικές τους ιστορίες με την καλλιτέχνιδα.

«Συνάντησα την Αρίθα Φράνκλιν όταν ήμουν εννέα ετών επειδή η σύντροφος του παππού μου ήταν κοντινή της φίλη. Με πήγαν σε μια συναυλία της και θυμάμαι να την βλέπω στα backstage με τη γούνα της και τα διαμάντια να συμπεριφέρεται σαν αρχηγός. Ήξερα πως θέλω να γίνω σαν αυτήν!».

«Γνώρισα την Αρίθα Φράνκλιν τον Ιούνιο του 2013! Ήταν τόσο καλή!».

«Θεέ μου σε παρακαλώ στήριξέ την αυτή τη στιγμή. Ήμουν τυχερός που τη συνάντησα στα ‘80s και είναι από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Προσευχές για δύναμη στην οικογένειά της».

Stevie Wonder visits with ill Aretha Franklin, By Lisa Respers France, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ