ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Γκάρνερ: οριστικό τέλος στο γάμο τους μετά τo εξιτήριο

Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Γκάρνερ: οριστικό τέλος στο γάμο τους μετά τo εξιτήριο
@FoxNews

Οριστικό τέλος στο γάμο τους είναι έτοιμοι να δώσουν οι Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ με την έκδοση διαζυγίου μετά από τρία χρόνια προσπαθειών να σώσουν κάτι που προφανώς έχει λήξει. 

Ο Άφλεκ θα υπογράψει τα χαρτιά αφού βγει από την κλινική αποτοξίνωσης από το αλκοόλ στην οποία οδηγήθηκε από την ίδια τη Γκάρνερ την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ το ζευγάρι είναι έτοιμο να βάλει τις τελικές υπογραφές στα χαρτιά του διαζυγίου μετά το εξιτήριο του βάζοντας οριστικό τέλος σε μια "εκκρεμότητα" που κράτησε τρία χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γκάρνερ, που πρόσφατα απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, όχι μόνο έδειξε υπομονή αλλά φρόντισε τον πρώην σύζυγο της, οδηγώντας τον στην κλινική η ίδια για να του σώσει, κυριολεκτικά, τη ζωή.

Η Γκάρνερ και ο Άφλεκ φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2015. Τότε είχε διαρρεύσει ότι ο ηθοποιός διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την νταντά των παιδιών του Κριστίν Ουζουνιάν.

Ο Άφλεκ δεν είναι ακόμη καθαρός

Φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στα διεθνή δίκτυα δείχνουν τον ηθοποιό σε άσχημη κατάσταση στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα που πιστεύεται πως είναι η δικηγόρος τους. Όπως επιβεβαίωσε το CNNi, ο ηθοποιός εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Ο 46χρονος πάλεψε τους δαίμονες του άλλες δύο φορές, κάνοντας θεραπεία απεξάρτησης από το αλκοόλ το 2001 και το 2017. Μάλιστα, πέρυσι είχε μοιραστεί την εμπειρία του μέσω διαδικτύου.

«Έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία για τον εθισμό μου στο αλκοόλ κάτι που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να γίνω ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είμαι μία πηγή δύναμης για καθέναν στον κόσμο που χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα», σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ