ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μel B: σε κλινική απεξάρτησης από αλκοόλ και σεξ η Spice Girl

Μel B: σε κλινική απεξάρτησης από αλκοόλ και σεξ η Spice Girl

"Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν εξαιρετικά δύσκολοi για μένα" γράφει η Mel B, το μέλος του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls που πλέον δίνει μάχη για τη ζωή της πολεμώντας τους δαίμονες της μετά από το βάναυσο διαζύγιο της.

"Καθώς συνεργάζομαι με έναν συγγραφέα για την αυτοβιογραφία μου Brutally Honest ένιωσα απίστευτα τραυματικά ξαναζώντας μια συναισθηματικά καταχρηστική σχέση, αντιμετωπίζοντας τόσα πολλά κομμάτια της της ζωής μου, από το θάνατο του μπαμπά μου μέχρι τη σχέση μου με το άλλο φύλο" τονίζει η Mel B σε δημόσια ανακοίνωση της για την απόφαση της να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το αλκόολ και το σεξ.

"Έχω παλέψει για περισσότερο από ένα χρόνο σε δικαστικές μάχες που με γέμισαν θλίψη καθώς ένιωσα κακοποιημένη μπροστά στο έλεος του νομικού συστήματος, το οποίο είναι υπερβολικά αυστηρό απέναντι στις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί συναισθηματικά επειδή είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις πώς κάποιος 'αφαίμαξε' από τον εαυτό σου κάθε σεβασμό και αυτοεκτίμηση" προσθέτει.

"Είμαι πολύ ειλικρινής στο βιβλίο μου για το πως αναζήτησα τη φυγή στο αλκοόλ για να μουδιάσω τον πόνο μου" τονίζει η Mel B και στη συνέχεια διευκρινίζει ότι το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ το πολύ αλκοόλ ή οι μαραθώνιες ερωτικές περιπέτειες της στις οποίες επιδόθηκε για να μην δει την πραγματικότητα της ζωής της.

"Το πρόβλημα είναι ριζωμένο κάτω από όλα αυτά. Έχω διαγνωστεί πρόσφατα με μετατραυματική αγχώδη διαταραχή και στις 9 Αυγούστου, αφού δοκιμάσαμε πολλές διαφορετικές θεραπείες άρχισα μια διαδικασία τραυματοθεραπείας που ονομάζεται EMDR (Απευαισθητοποίηση και Επανεπεξεργασία μέσω οφθαλμικών Κινήσεων)" αποκαλύπτει.

"Έχω απόλυτη γνώση ότι είμαι σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής μου. Αγαπώ τα τρία μου κορίτσια περισσότερο από την ίδια μου την ζωή. Πήρα επίσης την απόφαση να παρακολουθήσω ένα θεραπευτικό πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες. Αγωνίζομαι ακόμα. Αν μπορώ να κάνω κάτι για να ρίξω φως στο θέμα του πόνου, του μετατραυματικού στρες και σε όλα όσα κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες για να βάλουν μια μάσκα στον πόνο μέσα τους. θα το κάνω. Μιλώ γι 'αυτό γιατί αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα για τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν είμαι τέλεια και δεν έχω προσποιηθεί ότι είμαι κάτι τέτοιο. Αλλά δουλεύω για να είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για τα παιδιά μου, για την οικογένειά μου και για όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν στη ζωή μου" καταλήγει η πρώην Scary Spice που έχει στο πλευρό της τα μέλη του girl group που έγραψε ιστορία στα βρετανικά και όχι μόνο charts.

Spice Girls, η επιστροφή

Η πολυαναμενόμενη επανασύνδεση των Spice Girls για μία περιοδεία που σιγοψιθυριζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα, τώρα επιβεβαιώνεται από ένα μέλος του βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος.

Το νέο επιβεβαίωσε η Mel B στην εκπομπή Today τον Ιούνιο του 2018. "Είμαι η μόνη που συνεχίζει να λέει ότι πρόκειται να εμφανιστούμε μαζί, κάτι που θα κάνουμε" είπε. H Mel B δεν στήριξε τους ισχυρισμούς της Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία δήλωσε ότι η περιοδεία δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.

"Πάντα το λέει αυτό. Σταματήστε" είπε, όταν η παρουσιάστρια Hoda Kotb της θύμισε ότι μπορεί να προβάλει εμπόδια η Βικτόρια Μπέκαμ, γνωστή ως Posh Spice. "Θα κάνουμε περιοδεία. Πρέπει να το είπα πραγματικά δυνατά; Ναι, θα κάνουμε συναυλίες μαζί σίγουρα" ήταν η απάντηση της Mel B.

Πέρσι, υπήρξε έντονη φημολογία ότι το γκρουπ θα εμφανιζόταν στον βασιλικό γάμο της χρονιάς, αλλά τα σχέδια αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. "Είχα την υπόθεση διαζυγίου και έπρεπε να πάω στο δικαστήριο" ανέφερε στην Kotb εξηγώντας γιατί δεν υπήρξε τότε επανασύνδεση.

Όταν ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες

Τον Φεβρουάριο, η συνάντηση των μελών του βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls μετά από 6 χρόνια "φούντωσε" τις φήμες περί επανένωσής τους. Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Μέλανι Μπράουν, η Έμα Μπάντον, η Μέλανι Τσίσολμ και η Τζέρι Χόρνερ είχαν συναντηθεί στο σπίτι της τελευταίας στο βόρειο Λονδίνο, ενώ παρών ήταν και ο πρώην μάνατζέρ τους, Σάιμον Φούλερ.

Σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα είχε δηλώσει: "Πάντα μας συγκινούσε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο τον κόσμο για τις Spice Girls. Νιώθουμε ότι έχει έρθει τώρα ο καιρός να εξετάσουμε κάποιες φοβερές νέες ευκαιρίες μαζί".

https://www.instagram.com/p/BetUamrlTdN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ