ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: ανοιχτή πρόσκληση για συμπαραγωγές μεγάλου μήκους

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: ανοιχτή πρόσκληση για συμπαραγωγές μεγάλου μήκους

Το Κινηματογραφικό Δίκτυο Νοτιοανατολικής Ευρώπης SEE Cinema Network, το οποίο ιδρύθηκε το 2000 με πρωτοβουλία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.), απευθύνει πρόσκληση στους επαγγελματίες παραγωγούς κινηματογραφικών έργων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν τις προτάσεις τους ως υποψήφιες για οικονομική ενίσχυση στη βασική δράση του Δικτύου: «χρηματοδότηση Development ταινιών συμπαραγωγής (μεγάλου μήκους) μεταξύ των χωρών - μελών του Δικτύου».

Γίνονται δεκτές προς εξέταση προτάσεις των οποίων οι παραγωγοί προέρχονται από χώρες - μέλη που συμμετέχουν στο SEE CinemaNetwork.

Για χρηματοδότηση Development γίνονται δεκτές προς εξέταση προτάσεις των οποίων ο βασικός παραγωγός είναι ελληνική εταιρεία παραγωγής και στις οποίες συμμετέχει ως συμπαραγωγός τουλάχιστον ένας παραγωγός από άλλη χώρα - μέλος του Δικτύου.

Το περιεχόμενο του φακέλου της πρότασης πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα και να περιλαμβάνει: αίτηση, βιογραφικά, σενάριο, σύνοψη σεναρίου, προϋπολογισμό και ό,τι άλλο κρίνουν οι υποψήφιοι ως απαραίτητο.

Για τις αιτήσεις υποψηφιότητας, καθώς και για τον κανονισμό DEVELOPMENT μπορείτε να δείτε εδώ.

Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων ορίζεται η Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ.

Η κατάθεση των φακέλων θα γίνεται ηλεκτρονικά στα εξής δύο email: info@gfc.gr και see@gfc.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Εκτελεστικό Γραμματέα του Δικτύου, Γιάννη Ηλιόπουλο, στο τηλέφωνο 210 3678501.

Η προσεχής συνεδρίαση του SEE Cinema Network θα πραγματοποιηθεί εντός της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου 2018, στα Τίρανα, κατά τη διάρκεια του Balkan Film Market.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ