ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όχι στον Τζέιμς Μποντ, ναι στους Beatles: ο Ντάνι Μπόιλ αποθεώνει τα Σκαθάρια

Όχι στον Τζέιμς Μποντ, ναι στους Beatles: ο Ντάνι Μπόιλ αποθεώνει τα Σκαθάρια

Μπορεί να μην γνωρίζει κανείς πραγματικά τι συνέβη και αποχώρησε ο Βρετανός σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ από το σκηνοθετικό τιμόνι του 007 όμως ο δημιουργός επιμένει στην πολιτιστική κληρονομιά της πατρίδας του στρέφοντας το ταλέντο του στους Beatles.

Στο επόμενο project του ο Μπόιλ θα έχει σύμμαχο του τον τραγουδιστή και συνθέτη, Εντ Σίραν. Ο Σίραν αποκάλυψε ότι θα ενσαρκώσει τον εαυτό του στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Ντάνι Μπόιλ, σύμφωνα με το AP.

Η ταινία, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2019.

Στην ταινία, το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Ρίτσαρντ Κέρτις, ο πρωταγωνιστής, Χιμές Πατέλ είναι ο μουσικός που ξυπνά μια μέρα και ανακαλύπτει ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που θυμάται τους Beatles.

Ο Εντ Σίραν ανακαλύπτει τον πρωταγωνιστή και τον παίρνει μαζί του σε περιοδεία.

«Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στις συναυλίες μου» είπε ο Σίραν. «Έτσι ήταν πολύ έντονοι οι δύο τελευταίοι μήνες. Υποδύθηκα τον εαυτό μου, οπότε δεν νομίζω ότι ήμουν τόσο κακός. Δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας».

Ο Εντ Σίραν ήταν πρόσφατα το θέμα του ντοκιμαντέρ της Apple Music «Songwriter», που περιγράφει λεπτομερώς τη δημιουργία του τελευταίου άλμπουμ του.

Τι συνέβη στα γυρίσματα του Μποντ;

Ο Μπόιλ αποχώρησε από τη σκηνοθεσία του επόμενου Τζέιμς Μποντ εξαιτίας δημιουργικών διαφορών που προέκυψαν με τους υπόλοιπους συντελεστές ανέφερε το The Hollywood Reporter.

O σκηνοθέτης των Slumdog Millionaire, 127 Hours, The Beach και 28 Days Later αποχώρησε μετά από διαφωνίες του με άλλα μέλη του επιτελείου του project.

Η ανακοίνωση ήρθε από τους παραγωγούς αλλά και τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Guardian και του Variety, ο Μπόιλ ενοχλήθηκε όταν διέρρευσαν λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά και τους πρωταγωνιστές της ταινίας τον Ιούλιο. Άλλα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δημιουργικές διαφορές και συγκρούσεις του ίδιου με τον Κρεγκ που υποδύεται τον Μποντ.

Μετά την αποχώρηση του Μπόιλ κανείς δεν ξέρει αν η ταινία θα βγει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2019, όπως και είχε ανακοινωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ