ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έχασε τη φωνή του ο Μπόνο, ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Βερολίνο

Έχασε τη φωνή του ο Μπόνο, ακυρώθηκε η συναυλία των U2 στο Βερολίνο
EPA/φωτογραφία αρχείου

Το ιρλανδέζικο συγκρότημα U2 αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία του που ήταν σε εξέλιξη το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο, καθώς ο θρυλικός τραγουδιστής του, Μπόνο, είχε απώλεια της φωνής του.

«Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι συνέβη και συμβουλευόμαστε γιατρό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το συγκρότημα, η οποία υπογράφεται από τους Adam Clayton, Larry Mullen και The Edge.

«Λυπούμαστε πολύ για να αποψινή ακύρωση. Ο Μπόνο ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, για την οποία όλοι ανυπομονούσαμε, αλλά μετά από μερικά τραγούδια υπέστη ολική απώλεια της φωνής», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η συναυλία του Σαββάτου ήταν η δεύτερη κατά σειρά που είχε προγραμματιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας των U2, η οποία άρχισε από τη γερμανική πρωτεύουσα.

Σε ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα τους οι fans των U2 σημειώνουν ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας στη σκηνή του Mercedes-Benz Arena ο Μπόνο είπε πως δεν ήξερε τι ακριβώς του είχε συμβεί. Διέκοψε για να βήξει, λέγοντας στο κοινό πως μάλλον έφταιγε ο καπνός. Έχασα τη φωνή μου. Δεν ξέρω τί να κάνω».

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται ακόμη ότι ο τραγουδιστής επιχείρησε να τραγουδήσει το "Beautiful Day" πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη σκηνή.

Παρούσα στη συναυλία και η ηθοποιός Ashley η οποία μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο από τη συναυλία γράφοντας: «Η δύναμη της φωνής του Μπόνο, πριν τον εκπλήξει και τον εγκαταλείψει ξαφνικά στο Βερολίνο».

U2's Bono suffers 'complete loss of voice' at Berlin gig, By Susannah Cullinane and Jennifer Deaton, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ