ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι έκπληκτος που δεν είναι νεκρός & η Σέρσεϊ δακρύζει

Game of Thrones: ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι έκπληκτος που δεν είναι νεκρός & η Σέρσεϊ δακρύζει

Μια ανάρτηση γεμάτη αυτοπεποίθηση και ενήλικη σοφία και μια εξομολόγηση από την τηλεοπτική δυναστεία των Λάνιστερ. "Ήταν μια έκπληξη. Θεέ, κάθε φορά που παίρναμε ένα νέο σενάριο σκεφτόμουν: 'Εντάξει, αυτό πιθανότατα θα είναι το τελευταίο'. Αλλά όχι. Τα παιδιά του Λάνιστερ τα κατάφερναν στο τέλος" είπε ανάμεσα σε άλλα ο 47χρονος ηθοποιός Νικολάι Κόστερ - Βαλντάου σε συνέντευξή του στη HuffPost για την επιβίωση του χαρακτήρα του Τζέιμι Λάνιστερ και των αδελφών του, Σέρσεϊ (Λένα Χέντεϊ) και Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ) μέχρι και το φινάλε του Game of Thrones.

Με δεδομένες τις συνεχείς δολοπλοκίες και τις διάφορες αποτυχίες του (συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του χεριού του και της σύλληψης και της φυλάκισής του από αντίπαλο στρατό) ο Κόστερ- Βαλντάου πιστεύει ότι είναι σχεδόν θαύμα το ότι ο Τζέιμι Λάνιστερ είναι ακόμα ζωντανός στο αιματοβαμμένο Game of Thrones.

Ο Νικολάι Κόστερ- Βαλντάου αποκαλύπτει ότι ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά κι ενώ δεν αποκαλύπτει τυχόν spoilers, περηφανεύεται για το τελικό σενάριο.

"Εγώ έγραψα στους σεναριογράφους όταν τελείωσα την ανάγνωση και απλά είπα: Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να έχετε κάνει καλύτερη δουλειά στην ολοκλήρωση αυτής της ιστορίας. Για μένα, ήταν πολύ ικανοποιητικό αλλά και πολύ αιφνιδιαστικό και όλα τα πράγματα που ήλπιζα να γίνουν'" λέει, αναφερόμενος στην ιστορία του Τζέιμι.

https://www.instagram.com/p/BdtCS3cnIdS

Η τελευταία σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 αποκάλυψε η Άρια Σταρκ, Μέισι Ουίλιαμς.

Τα δάκρυα και η σοφία της Σέρσεϊ Λάνιστερ

Σε παράλληλο χρόνο η ηθοποιός του Game of Thrones, Λένα Χέντεϊ, η τηλεοπτική αδελφή και ερωμένη του Τζέιμι Λάνιστερ Σέρσεϊ, ανέβασε μία selfie στο προσωπικό της Instagram χωρίς make up και με μάτια βουρκωμένα.

Η Χέντεϊ είχε συγκινηθεί βλέποντας στην τηλεόραση τη στιγμή που ένα μωρό γορίλλας βρήκε ξανά τη μητέρα του.

Επιπλέον η Χέντεϊ απευθύνθηκε σε όλους όσοι σχολιάζουν την εμφάνιση της.

"Απευθύνομαι και σε όσους νιώθουν ελεύθεροι να μου λένε πως δείχνω καταβεβλημένη, 100 χρονών, πως η ομορφιά μου φέυγει... Που μου λένε ότι δείχνω κουρασμένη/εξουθενωμένη. Έχετε δίκιο! Το να είσαι γονιός είναι ένα εξουθενωτικά πανέμορφο πράγμα. Αυτή είμαι! Λατρεύω το ότι η εμπειρία μου κάθεται στο πρόσωπό μου, πως τα μάτια μου μπορούν ναπουν εκατοντάδες ιστορίες, πως μπορείτε να δείτε τη δουλειά μου και να την απολαύσετε, και όταν σας δίνω τον πραγματικό μου εαυτό, είναι πολύ πραγματικό. Πάρτε το απόφαση παιδιά, αυτό το πρόσωπο θα γίνεται όλο και πιο μεγάλο και πιο αληθινό".

https://www.instagram.com/p/BnQRlnllc0k

ΔΗΜΟΦΙΛΗ