ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Αdele επιστρέφει στον λυρισμό με το πρώτο single της εδώ και τρία χρόνια, "Hello"

H Αdele επιστρέφει στον λυρισμό με το πρώτο single της εδώ και τρία χρόνια, "Hello"

Λέει “Hello” και είναι ακριβώς όσο βαθύ, συγκινητικό, λυρικό το περίμενες αν και δεν ψάχνει κανέναν Lionel Richie. Η Adele μίλησε στην πρωϊνή εκπομπή του Nick Grimshaw για τη δισκογραφική απουσία και το πολυαναμενόμενο album της “25” που πρέπει και προφανώς θα ακολουθήσει τη διθυραμβική πορεία του “21” που είχε προηγηθεί.

“Aκριβώς επειδή η επιτυχία του ήταν τόσο απίστευτη, ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσα να την επαναλάβω, αυτό έκανε τη δημιουργία του επόμενου δίσκου πολύ πιο εύκολη” είπε η 27χρονη (περίπου) Βρετανίδα καλλιτέχνης.

“Η σύνθεση έγινε μια διαδικασία όχι τόσο εύκολη όσο παλιότερα, είμαι πλέον γονιός” πρόσθεσε. “Ό,τι συνέβη με το “21” είναι φαινομενικό, δεν μπορεί να επαναληφθεί. Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να έχω τέτοιες προθέσεις”.

Στις αρχές της εβδομάδας, η Adele ανάρτησε στο Facebook της το λόγο που τώρα κάνει τη μεγάλη επιστροφή της. “Όταν ήμουν 7 χρονών ήθελα να είμαι 8. Στα 12 ήθελα να γίνω 18. Όμως μετά, σταμάτησα να θέλω να μεγαλώνω. Μου φαίνεται πως πέρασα όλη μου τη ζωή ζητώντας κάτι. Επιθυμούσα να ήμουν μεγαλύτερη, έλπιζα να ήμουν σε ένα άλλο μέρος, να μπορώ να θυμάμαι και να μπορώ να ξεχνάω” γράφει. “Το νέο μου album μιλά για τη συμφιλίωση. Θέλω να συμφιλιωθώ με τον εαυτό μου, με τον χρόνο που έχασα” καταλήγει.

Hello...

Posted by Adele on Wednesday, October 21, 2015


To παρελθόν της λείπει γιατί δεν γυρίζει πια. Στο πρώτο single της η Adele επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια της καθώς απευθύνεται σε έναν έρωτα από τα παλιά που ποτέ δεν της έδωσε την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει. Τώρα δεν θα γλυτώσει από πουθενά.

Το τραγούδι που είναι γραμμένο για να λυγίσει ακοή και συναίσθημα έρχεται καθυστερημένα, τρία χρόνια μετά το Skyfall από το ομώνυμο φιλμ του Τζέιμς Μποντ. “Σας ζητάω συγγνώμη” είπε.

Με το βίντεο σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο Xavier Dolan στα περίχωρα ενός μελαγχολικού Μοντρεάλ, το "Hello" είναι μία παραγωγή του Greg Kurstin και δίνει τον τόνο της δουλειάς που θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Αυτό είναι το tracklist ενός δίσκου που η Adele επενδύει ξανά όσα ξέρει.

https://www.instagram.com/p/p

1. Hello
2. Send My Love (To Your New Lover)
3. I Miss You
4. When We Were Young
5. Remedy
6. Water Under The Bridge
7. River Lea
8. Love In The Dark
9. Million Years Ago
10. All I Ask
11. Sweetest Devotion

ΔΗΜΟΦΙΛΗ