ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νικόλ Κίντμαν: οι εύλογες απαιτήσεις της από το κίνημα #ΜeToo

Νικόλ Κίντμαν: οι εύλογες απαιτήσεις της από το κίνημα #ΜeToo

H Νικόλ Κίντμαν είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο για να προωθήσει τη νέα ταινία της «Βοy Erased» του Τζόελ Ετζερτον που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την ταινία από την Αυστραλία.

Βασισμένο στο αυτοβιογραφικό βίβλίο του Γκάραρντ Κόνλεϊ, η ταινία αφηγείται την ιστορία του γιου ενός ιερέα Βαπτιστών που υποχρεώθηκε να μπει σε πρόγραμμα «θεραπείας» ομοφυλοφίλων. Νικόλ Κίντμαν και Ράσελ Κρόου υποδύονται τους γονείς του ήρωα.

Μιλώντας στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας η Νικόλ Κίντμαν μίλησε ανοιχτά για όλα όσα θα ήθελε από το κίνημα #MeToo.

«Δεν νομίζω ότι είναι μόνο οι άνθρωποι, είναι ολόκληρη η κουλτούρα για το τι πρέπει να κάνουμε», δήλωσε η Νικόλ Κίντμαν αναφερόμενη για το τι περιμένει από το κίνημα του #MeToo.

«Καλύπτει τόσα θέματα. Μιλάει για την ισότητα των φύλων στην εργασία, μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχουν τόσα πράγματα που βρίσκονται κάτω από τη σκέπη του» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός είπε ότι ένα μέρος για την καταπολέμηση της ύπουλης δομής της εξουσίας είναι για τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με το μυαλό τους και να προβληματιστούν.

«Να προχωρήσουμε από το: "Ω, αυτό που πίστευα ότι είναι εντάξει, λόγω του τρόπου με τον οποίο έχω μεγαλώσει, δεν είναι στην πραγματικότητα εντάξει". Είναι ένα μεγάλο κίνημα για τον σεβασμό, την ισότητα και την ευπρέπεια», τόνισε η Κίντμαν για το #MeToo.

«Είναι τόσοι άνθρωποι που πρέπει να μπορούν να προχωρήσουν μπροστά ανεξάρτητα από το φύλο τους. Να προχωρήσουν στη δουλειά τους, στη σταδιοδρομία τους και στα μονοπάτια της ζωής τους με λίγη περισσότερη ισορροπία», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ