ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Lady Gaga: ο βιασμός & η χρόνια πάθηση που τη στοιχειώνει στη Vogue

Lady Gaga: ο βιασμός & η χρόνια πάθηση που τη στοιχειώνει στη Vogue

Η Lady Gaga κατάφερε να κάνει με επιτυχία το πέρασμα από τη μουσική σκηνή στη μεγάλη οθόνη με την ερμηνεία της στο "Ένα Αστέρι γεννιέται", την ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ που προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ενθουσιάζοντας τους πάντες.

Τώρα η πολυμήχανη Τζερμανότα μιλάει στο περιοδικό Vogue για τη βιομηχανία του θεάματος, την περσόνα της, το βιασμό που τη στοίχειωσε αλλά και τη μάχη της με τη χρόνια πάθηση που την ανάγκασε να καθηλωθεί και να ακυρώσει συναυλίες της στην τελευταία περιοδεία της "Joanne".

"Στην αρχή δεν το ήξερε κανείς. Ήταν σαν να προσπαθούσα να το σβήσω από το μυαλό μου. Και όταν βγήκε στην επιφάνεια, ήταν σαν ένα μεγάλο, άσχημο τέρας. Και πρέπει να αντιμετωπίσεις το τέρας, για να γίνεις καλά" είπε μιλώντας για το βιασμό της σε ηλικία 19 ετών.

"Για εμένα, έναν άνθρωπο με τα δικά μου ψυχολογικά προβλήματα, η μισή μάχη ήταν ότι έπρεπε να λέω ψέματα στον κόσμο. Αισθανόμουν τόσο πόνο και δεν το είχα πει πουθενά. Οπότε γι’αυτό απ[οφάσισα να μιλήσω ανοιχτά για ό,τι συμβαίνει. Δεν ήθελα να κρύβομαι άλλο, όχι περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε" είπε στο περιοδικό.

https://www.instagram.com/p/Bni-ZygFgAy

Το χρόνιο πρόβλημα υγείας της

"Για εμένα και πιστεύω για πολλούς άλλους πρόκειται για κυκλώνα stress, κατάθλιψης, μετατραυματικής διαταραχής άγχους, τραύματος και κρίσεων πανικού. Όλα αυτά οδηγούν το νευρικό σύστημα σε 'υπερκινητικότητα', με αποτέλεσμα να έχεις ανυπόφορους πόνους" είπε ανάμεσα σε άλλα η Gaga για τη χρόνια πάθηση που την ταλαιπωρεί, την ινομυαλγία.

"Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι περισσότερο συμπονετικοί. Ο χρόνιος πόνος δεν είναι αστείο. Και κάθε μέρα ξυπνάς και δεν γνωρίζεις πώς θα αισθανθείς" πρόσθεσε.

Η Gaga αφηγήθηκε τη μάχη της με την ινομυαλγία στο ντοκιμαντέρ του Netflix από το 2017, με τίτλο "Lady Gaga: Five Foot Two".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ