ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με τις ευχές του Δαλάι Λάμα: ο βουδιστής Ρίτσαρντ Γκιρ πατέρας για δεύτερη φορά

Με τις ευχές του Δαλάι Λάμα: ο βουδιστής Ρίτσαρντ Γκιρ πατέρας για δεύτερη φορά

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι έτοιμος να αναλάβει το σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα για δεύτερη φορά και η αναγγελία του νέου έχει κάτι από Δαλάι Λάμα.

Ο ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Γκιρ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Αποκάλυψαν μάλιστα την ευχάριστη είδηση για το μωρό με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Όχι, με δημοσιεύσεις αινιγματικών μηνυμάτων ή με μία φωτογράφιση. Η Αλεχάντρα απλά δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δαλάι Λάμα να ευλογεί το αγέννητο παιδί της.

Στη λεζάντα έγραψε, στα αγγλικά, τα ολλανδικά και στα ισπανικά: «Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πριν από λίγα λεπτά ... Παίρνουμε ευλογίες για το ανεκτίμητο που θα έρθει ... δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε προτού το πούμε στην Αγιότητητά του, στον Δαλάι Λάμα».

Σύμφωνα με την τοποθεσία στο Instagram , η φωτογραφία ήταν από Ρότερνταμ. Ο Δαλάι Λάμα πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ολλανδία.

Ο 69χρονος Αμερικανός ηθοποιός παντρεύτηκε την 35χρονη Ισπανίδα, Αλεχάντρα Σίλβα με έντονη ανθρωπιστική δράση, κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει εδώ και πολλά χρόνια αφοσιωθεί στον βουδισμό και είναι φίλος του πνευματικού ηγέτη του Θιβετιανού Βουδισμού.

https://www.instagram.com/p/BnyjL-cBMPW

Θα είναι το δεύτερο παιδί και για τους δύο γονείς και το πρώτο τους μαζί. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ένα γιο, τον Χόμερ 18 ετών και η Αλεχάντρα, έναν γιο τον Άλμπερτ 5 ετών.

Ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η Σίλβα παντρεύτηκαν στις 5 Μαΐου στην Ουάσινγκτον.

Ο 68χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η κατά 33 χρόνια νεότερή του, Ισπανίδα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, είχαν σχέση από απόσταση- εκείνος ζει στις ΗΠΑ - εκείνη στην Ισπανία, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ABC.

Aυτός είναι ο τρίτος γάμος του Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος ήταν παντρεμένος στο παρελθόν με το supermodel, Σίντι Κρόφορντ και με την ηθοποιό, Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Χόμερ Τζέιμς. Για την Αλεχάντρα Σίλβα είναι ο δεύτερος γάμος. Είναι μητέρα ενός αγοριού, του Άλμπερτ.

Η Σίλβα έχει αναπτύξει έντονη δράση σε οργάνωση που βοηθά άστεγους, το Ίδρυμα RAIS.

Τον Μάιο του 2017 το ζευγάρι ξεκίνησε ένα πρότζεκτ για παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μαδρίτης Nino Jesus.

Οι ανθρωπιστικές δράσεις έφεραν το ζευγάρι κοντά είπαν οι ίδιοι.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η 35χρονη Ισπανίδα έχει δηλώσει ότι ο ηθοποιός ήταν παλιός οικογενειακός φίλος και ότι η αγάπη προέκυψε από αυτή τη φιλική σχέση χρόνων, όταν εκείνη χώρισε από τον ιδιοκτήτη μεταλλευτικού κολοσσού Γκόβιντ Φρίντλαντ.

Στη διάρκεια του οκταετούς γάμου της με τον Φρίντλαντ η Σίλβα διαχειριζόταν ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στις ακτές της Μεσογείου, το Villa Treville, ένα δημοφιλές θέρετρο διάσημων και εκατομμυριούχων.

Το αρχοντικό, στο οποίο στεγάζεται το ξενοδοχείο ήταν ιδιοκτησίας του σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι και είχε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τη Μαρία Κάλλας και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Η Αλεχάντρα Σίλβα έχει στενές σχέσεις με το ίδρυμα του Ρίτσαρντ Γκιρ, The Gere Foundation, που υποστηρίζει προγράμματα υγείας για ασθενείς με HIV/AIDS και προγράμματα που υλοποιούνται στο Θιβέτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ