ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Δυόμισι κιλά make up! Η Cher & το μυστικό της νιότης της στο Mamma Mia 2

Δυόμισι κιλά make up! Η Cher & το μυστικό της νιότης της στο Mamma Mia 2

Χιουμορίστας και ειλικρινής η Cher που πλέον ζει την ABBA καλλιτεχνική της περίοδο μετά τη διθυραμβική πορεία στα ταμεία του sequel Mamma Mia! Here We Go Again αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη νεανική εμφάνιση της στη μεγάλη οθόνη.

H Σερ που θα τιμηθεί από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι (John F. Kennedy Center for the Performing Arts) στις 2 Δεκεμβρίου στην Ουάσιγκτον για το σύνολο της καριέρας της αποκάλυψε ότι το μυστικό πίσω από την εικόνα ήταν το μακιγιάζ. «Πέντε λίβρες make up!» είπε σε συνέντευξη στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Attitude.

Το διαχρονικό είδωλο της ποπ πρόσθεσε ότι βοήθησε «το γεγονός ότι άρεσα πραγματικά στον σκηνοθέτη Ολ Πάρκερ και νομίζω ότι με φρόντισε αρκετά με έξτρα φωτισμό. Είχε να κάνει πολύ με αυτό. Ήταν υπέροχος».

Ωστόσο η ίδια ακόμη δεν έχει δει την ταινία. «Δεν είδα πραγματικά ολόκληρη την ταινία γιατί δεν είμαι έτοιμη. Και θα τη δω κάποια στιγμή. Δεν μου αρέσει να βλέπω τις ταινίες μου αμέσως» παραδέχθηκε.

Η 72χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός υποδύεται την εκθαμβωτική μητέρα της Μέριλ Στριπ στο σίκουελ του μιούζικαλ Mamma Mia!.

Dancing Queens

Η Σερ θα κυκλοφορήσει το Dancing Queen, ένα νέο album με διασκευές των ABBA, στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. Records την Πέμπτη.

Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός - που έχει κερδίσει βραβεία Oscar, Emmy και Grammy - αποφάσισε να ηχογραφήσει το άλμπουμ μετά την εμφάνισή της στην ταινία Mamma Mia! Mia! Here We Go Again, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Πάντα μου άρεσαν οι ABBA και είδα το μιούζικαλ Mamma Mia στο Μπρόντγουεϊ τρεις φορές» είπε η Σερ.

«Μετά τα γυρίσματα του "Mamma Mia! Here We Go Again" θυμήθηκα τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια που έγραψαν και άρχισα να σκέφτομαι, γιατί δεν ηχογραφώ ένα άλμπουμ με τη μουσική τους; Ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο φαντάστηκα να τραγουδήσω τα τραγούδια, αλλά είμαι τόσο ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τους ανθρώπους που θα το ακούσουν. Είναι μια τέλεια στιγμή» ανέφερε.

Η ηχογράφηση και η παραγωγή του άλμπουμ έγινε στο Λονδίνο και στο Λος Άντζελες με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Σερ, Μαρκ Τέιλορ, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της παγκόσμιας επιτυχίας της τραγουδίστριας «Believe».

Προσωπικότητες της Τέχνης και της Ψυχαγωγίας θα τιμήσει το Κέντρο Τζον Φ. Κένεντι

Είναι επίσης συμπαραγωγός του «The Cher Show» μιούζικαλ που θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ στις 3 Δεκεμβρίου και θα κάνει περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Σεπτέμβριο.

Στο νέο άλμπουμ της συμπεριλαμβάνονται τα τραγούδια των ABBA, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), The Name Of The Game, SOS, Waterloo, Mamma Mia, Chiquitita, Fernando, The Winner Takes It All και One Of Us.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ