ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Aπό το True Detective στον 007: αυτός είναι ο νέος σκηνοθέτης του Μποντ

Aπό το True Detective στον 007: αυτός είναι ο νέος σκηνοθέτης του Μποντ

Από το ΗΒΟ στο Netflix και τώρα στα εδάφη της Βρετανίας, ο Cary Joji Fukunaga έχει πάρει πλέον άδεια να οπλοφορεί ως ο νέος σκηνοθέτης της 25ης περιπέτειας του κατασκόπου Τζέιμς Μποντ.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν του "True Detective" του HBO είναι ο νέος αρχηγός στο πλατό του 007 μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο 41χρονος είναι ο πρώτος αμερικανός που σκηνοθετεί μια ταινία του James Bond και αντικαθιστά τον Βρετανό σκηνοθέτη Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος εγκατέλειψε τον περασμένο μήνα επικαλούμενος «δημιουργικές διαφορές».

Ο επίσημος λογαριασμός του James Bond Twitter και ο ιστοχώρος επιβεβαίωσαν τον ρόλο του Fukunaga στην παραγωγή, η οποία θα αρχίσει στις 4 Μαρτίου.

"Οι Michael G. Wilson, Barbara Broccoli και Daniel Craig ανακοίνωσαν σήμερα ότι η παραγωγή του Bond 25 θα αρχίσει στο Pinewood Studios στις 4 Μαρτίου 2019 υπό την ηγεσία του σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga με ημερομηνία παγκόσμιας πρεμιέρας στις 14 Φεβρουαρίου 2020".

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Cary. Η ευελιξία και η καινοτομία του τον κάνουν μία εξαιρετική επιλογή για την επόμενη περιπέτεια James Bond", δήλωσαν οι παραγωγοί.

Ποιος είναι ο Φουκουνάγκα

Ο Φουκουνάγκα γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1977 στην Καλιφόρνια. Ο πατέρας του, ο 'Αντονι Σούτζο Φουκουνάγκα, ιαπωνικής καταγωγής, γεννήθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου ζούσαν έγκλειστοι Ιάπωνες Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο σκηνοθέτης βραβεύτηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας και καταχειροκροτήθηκε στο αμερικανικό κινηματογραφικό φεστιβάλ του Telluride στο Κολοράντο και στο φεστιβάλ του Τορόντο στον Καναδά.

Με τις ευλογίες και του Netflix

Ο Fukunaga πρόσφατα σκηνοθέτησε το "Maniac". Μια σκοτεινή κωμωδία για το Netflix με την Emma Stone και τον Jonah Hill.

Σκηνοθέτησε επίσης τη ταινία του 2015 "Beasts of No Nation" με πρωταγωνιστή τον Idris Elba.

mrporter

Cardigan, A.P.C. | Πουκάμισο, Paul Smith | Γραβάτα, Charvet | Παντελόνι, Burberry Prorsum. O εκλεκτός κύριος Cary Joji Fukunaga και το στιλ του στο Mr. Porter

Η ταινία θα είναι η πέμπτη και τελευταία εμφάνιση του Κρεγκ ως Bond μετά την πρωταγωνιστή στο "Casino Royale", "Quantum of Solace", "Skyfall" και "Specter".

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ