ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: το ιδανικό ρομάντζο τους στην Κέρκυρα

Κέιτι Πέρι & Ορλάντο Μπλουμ: το ιδανικό ρομάντζο τους στην Κέρκυρα

Κέιτι Πέρι καιΟρλάντο Μπλουμ ξανά μαζί; Ναι, αυτό επιβεβαιώνεται πλέον στα κόκκινα χαλιά του Μόντε Κάρλο αλλά και τις φωτογραφίες από την Κέρκυρα όπου η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι ποζάρει ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό τους με τον ηθοποιό του Άρχοντα των Δαντυλιδιών Ορλάντο Μπλουμ.

Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι εθεάθησαν στο νησί του Ιονίου μία μέρα μετά κοινή τους εμφάνισή στο Μονακό.

Το δημοφιλές ζευγάρι επανασυδέθηκε ξανά μετά από το 2016 όταν και το ρομάντσο τους απασχόλησε τα media.

Οι δυό τους ήταν και ο έρωτας του καλοκαιριού 2016 για το Vanity Fair. Λόγος;

Όπου και αν βρέθηκαν τότε οι δυό τους, είτε στο Συνέδριο των Δημοκρατικών του 2016 όπου η Πέρι υποστήριξε τη Χίλαρι Κλίντον ως "ένα κορίτσι που δεν μπόρεσε να πάρει απολυτήριο από το σχολείο αλλά έχει αρχές και πίστη στη γυναίκα", είτε στη Disneyland, είτε στη Μεσόγειο με τον Μπλουμ γυμνιστή, αυτοί οι δύο μοιάζουν περίπου ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον.

H τραγουδίστρια, κόρη πάστορα, Πέρι έχει εκφράσει δημόσια τον έρωτα της για τον Μπλουμ δηλώνοντας ό,τι είναι ότι έψαχνε από παλιά.

Όταν ο έρωτας τους έριξε το διαδίκτυο

Τον Αύγουστο του 2016 η εφημερίδα New York Daily News αποφάσισε να ρίξει το διαδίκτυο.

Απαθανατίζοντας τον Ορλάντο Μπλουμ να κάνει paddling γυμνό με τη σύντροφο του Κέιτι Πέρι στα νερά της Σαρδηνίας, το λογοκριμένο φωτορομάντσο προκάλεσε φρενίτιδα στο διαδίκτυο με μια πολύ συγκεκριμένη σκιά στον αριστερό προσαγωγό του.

Οπαδός του γυμνισμού όπως φαίνεται ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη διάρκεια του ταξιδιού του στη γειτονική χώρα χωρίς να ενδιαφέρεται στο ελάχιστο για τους θαμώνες της παραλίας που πολύ εύλογα τον απαθανάτισαν όπως τον γέννησε η μητέρα του.

Οι λογοκριμένες λήψεις που δημοσίευσε η tabloid εφημερίδα έγιναν αφορμή για να ξεκινήσει ένα κυνήγι του θησαυρού για τον προικισμένο ή όχι Μπλουμ που έγινε ο αποψινός βασιλιάς του διαδικτύου και είναι γυμνός.

Παιχνίδισμα της σκιάς ή κάτι άλλο, οι χρήστες του Τwitter γέμισαν το κοινωνικό δίκτυο με σειρά από αναρτήσεις απαιτώντας τις μη λογοκριμένες εικόνες του ηθοποιού από το Καντέρμπερι του Ηνωμένου Βασιλείου. Γιατί;

Μα για όλα τα παρακάτω.

Για πολλούς που είδαν τις μη λογοκριμένες λήψεις η αντίδραση ήταν αυτή:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ