ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Iνταλγκό ξεκουμπίσου! H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσβάλλει τη δήμαρχο του Παρισιού κατά λάθος

Iνταλγκό ξεκουμπίσου! H Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσβάλλει τη δήμαρχο του Παρισιού κατά λάθος

"Οοps I Did It Again!" ήταν μια από τις πολλές επιτυχίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που την καθιέρωσαν ως το αμερικανικό αρχέτυπο μια ποπ πριγκίπισσας. Τώρα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ψιθυρίζει την επιτυχία της με "δεύτερα φωνητικά" από την ίδια την δήμαρχο του Αν Ινταλγκό που της διεμήνυσε ότι μια ανάρτηση της στο Twitter είναι μια γκάφα ολκής υπενθυμίζοντας της ένα ακόμη "Οοps!" στη δημόσια ζωή της.

Η ιστορία έχει ως εξής: θέλοντας να τιμήσει το Παρίσι, τη γαλλική πρωτεύουσα την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε στο Twitter ένα γκράφιτι, χωρίς προφανώς να αντιληφθεί ότι ήταν υβριστικό για την δήμαρχο της πόλης, Ινταλγκό.

"Ήταν τόσο ωραία να κάνω βόλτα στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι (...) Δοκίμασα για πρώτη φορά χυμό ανανά-τζίντζερ και ήταν λαχταριστός! Είδα και αυτό το γκράφιτι πάνω από το κεφάλι ενός μωρού ενώ διέσχιζα ένα πάρκο... τι υπέροχο μέρος" έγραψε η Σπίαρς, η οποία έδωσε συναυλίες στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου.

Το πρόβλημα ήταν ότι συνόδευσε την ανάρτησή της με πολλές φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες αναγραφόταν το σύνθημα: "Ινταλγκό, ξεκουμπίσου".

brit

Η δήμαρχος απάντησε σήμερα με τη λέξη "Oops" συνοδεύοντάς την με δύο emoji - μια καρδούλα και μια φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Η Αν Ινταλγκό δέχεται σφοδρή κριτική τους τελευταίους μήνες καθώς δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει ακανθώδη ζητήματα στην πρωτεύουσα.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου υπέστη άλλο ένα πλήγμα, καθώς παραιτήθηκε ο πρώτος αναπληρωτής της στον δήμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ