ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Τριντό & Έλτον Τζον για ένα αύριο χωρίς AIDS

Τζάστιν Τριντό & Έλτον Τζον για ένα αύριο χωρίς AIDS

Ο "σκληρός διαπραγματευτής" πρωθυπουργός του Καναδά  Τζάστιν Τριντό έχει κοινή ατζέντα με τον Βρετανό μουσουργό Έλτον Τζον για ένα αύριο χωρίς AIDS.

Αν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Τζάστιν Τριντό την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο της 73ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός του Καναδά συναντήθηκε με τον Έλτον Τζον και τον Ντέιβιντ Φέρνις στο πρωθυπουργικό γραφείο στην Οτάβα.

Ο τραγουδιστής του "Rocket Man" και ο γεννημένος στον Καναδά Φέρνις επισκέφθηκαν τον Τριντό στο γραφείο του, στον Λόφο του Κοινοβουλίου για να συζητήσουν για το ίδρυμά τους.

Ο Καναδός πρωθυπουργός δημοσίευσε φωτογραφία από τη συνάντηση στα social media.

"Το έργο του Elton John and David Furnish Foundation είναι σημαντικό σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να συνεργαστούμε για τη δημιουργία του μέλλοντος χωρίς AIDS" έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά.

"Έλτον και Ντέιβιντ σας ευχαριστώ που είστε επικεφαλής αυτή της προσπάθειας και για τη σημερινή συνάντηση" συμπλήρωσε.

Ο Φέρνις δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και ο επίσημος φωτογράφος του Τριντό, Άνταμ Σότι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Σερ Έλτον Τζον φορούσε ένα σακάκι στο πίσω μέρος του οποίου αναγραφόταν ο τίτλος της επιτυχίας του, "Bennie and the Jets" του 1973.

Ο Έλτον Τζον βρέθηκε στην Οτάβα για συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας του Farewell Yellow Brick Road, η οποία ξεκίνησε με δύο εμφανίσεις στο Τορόντο την περασμένη εβδομάδα.

Η περιοδεία - η οποία προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το 2021 - θα είναι η τελευταία του 71χρονου ρόκερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ