Και μετά το πολυαναμενόμενο φινάλε του Game of Thrones, τι; Το HBO φροντίζει για αυτό με τη σειρά από τηλεοπτικά spin-off που θα επεκτείνουν το φαντασιακό σύμπαν του επικού GoT.

Ακολουθούν όλα όσα ξέρουμε ήδη για όλα όσα θα συμβούν στη μικρή οθόνη μετά το παιχνίδι του θρόνου στο Ουέστερος.

Κατ'αρχάς ήδη γνωρίζουμε από το blog του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτινς, του συγγραφέα πάνω στα μυθιστορήματα του οποίου βασίστηκε η τηλεοπτική σειρά, ότι πρόκειται για prequel.

Και σε μια ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια έσβησε, του ξέφυγε και το όνομα της σειράς: "The Long Night" (Η Μακριά Νύχτα).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun ο Μάρτιν είχε γράψει: "Το casting έχει τώρα ξεκινήσει για το 'Η Μακριά Νύχτα', το πρώτο show της σειράς που θα διαδεχθεί το Game of Thrones για να κινηματογραφηθεί".

Επιπλέον ο συγγραφέας ανέφερε ότι επεξεργάζονται και άλλα spin-offs. "Κάθε μία από αυτές τις ιδέες που συζητούνται είναι για prequel, αντί για sequel. Κάποιες μπορεί να μην τοποθετούνται καν στο Ουέστερος. Αντί για spin-off ή prequel, προτιμώ τον όρο 'διάδοχο show'. Έτσι τις λέω. Δεν μπορώ να σας πω το περιεχόμενο αυτών των πρότζεκτ, όχι, συγγνώμη, θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω".

Αν και ο ίδιος ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν θα εμπλακεί στην καινούργια σειρά, απόντες θα είναι οι συνεργάτες στο GoT, ο Ντέιβιντ Μπένιοφ και ο Ντ. Μπ. Βάις.

Στην ίδια ανάρτηση όπου είχε αποκαλύψει το όνομα της καινούργιας σειράς, ο Μάρτιν μαρτύρησε ακόμη περισσότερα: "Η Ναόμι Γουότς ανεβαίνει στο πλοίο ως ένα από τα αστέρια μας... Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος. Καλώς ήλθες στο Ουέστερος, Ναόμι" έγραψε αν και η HBO δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη.

Επιπλέον το Deadline Hollywood αποκαλύπτει και τον Τζος Ουάιτχαουζ ως πρωταγωνιστή της σειράς. Ο βρετανός ηθοποιός γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία "Poldark" είναι και ο Mr. Burberry στη διαφήμιση για το ανδρικό άρωμα του οίκου.

Game of Thrones επί πέντε

Ο Μάρτιν είχε ανακοινώσει ότι υπάρχουν πέντε πιλοτικά σενάρια.

Τον περασμένο Ιούνιο, η HBO ανακοίνωσε ότι, τελικά, επελέγη το σενάριο της Τζέιν Γκόλντμαν (γνωστής από το "Kingsman: The Secret Service").

Η ίδια είπε στο Digital Spy ότι το show θα περιλαμβάνει ένα μίγμα χιούμορ και αιματοχυσίας, για το οποίο φημίζεται. "Αυτά είναι τα πράγματα που αγαπώ και μου αρέσει να κάνω... Θα ήμουν ασυνεπής αν δεν τα έβαζα μέσα" σχολίασε η ίδια.

Στη σελίδα στη Βικιπαίδεια για τη σειρά μυθιστορημάτων "Ένα Τραγούδι Πάγου και Φωτιάς" του Μάρτιν - στην οποία βασίζεται το Game of Thrones - σημειώνεται ότι "Η Μακριά Νύχτα" αναφέρεται σε μια περίοδο απέραντου σκότους στον κόσμο "η οποία διάρκεσε μια γενιά, και έσπειρε τον όλεθρο, μέσω λιμού και τρόμου".

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!