Σκάνδαλο ή απλά κόλπο για δημοσιότητα; Σύμφωνα με το μοντέλο από την Αυστραλία Newsha Syeh το μουσείο του Λούβρου λογόκρινε την εμφάνιση της και της απαγόρεψε την είσοδο λόγω "ακατάλληλης περιβολής".

Στις αρχές της εβδομάδας, φρουρός στο Μουσείο του Λούβρου "επέπληξε και κατσάδιασε" κατά τα φαινόμενα, τη διασημότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, της απαγόρευσε την είσοδο λόγω εμφάνισης.

Το μοντέλο φορούσε μια φούστα που κατέληγε σε δικυωτό τούλι και ένα τοπ από lycra, με βαθύ ντεκολτέ που αποκάλυπτε το ταουάζ ανάμεσα στα στήθη της Shya.

Η Shya ενημέρωσε τους 232.000 followers του λογαριασμού της στο Instagram για το περιστατικό γράφοντας:

"Χθες στο Λούβρο, με σταμάτησε στην είσοδο ένας φρουρός λόγω της αμφίεσής μου. Έκανε τις πιο αηδιαστικές και τρομακτικές χειρονομίες και γκριμάτσες, με έβρισε να σκεπαστώ, με μάτια όλο μίσος με σταμάτησε από το να μπω. Ήμουν συντετριμμένη, γιατί νόμιζα ότι το Λούβρο επέβαλε αυτόν τον αρχαϊκό κανονισμό. Προκύπτει πως όχι" αναφέρει.

View this post on Instagram

Picasso would have loved my outfit ✨

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

Η Syeh συνόδευσε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της εμφάνισής της και με φωτογράφηση αποσπάσματος από τον ιστότοπο του Λούβρου στο οποίο απόσπασμα αναφέρεται ότι το μουσείο δεν έχει κώδικα ενδυμασίας για τους επισκέπτες του.

View this post on Instagram

An Australian witch in Paris ✨

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

Σύμφωνα, με τις Οδηγίες Κανονισμών για τους Επισκέπτες, αυτοί δεν πρέπει να φορούν μαγιό ή να είναι γυμνοί, να είναι ξυπόλητοι ή γυμνόστηθοι.

Το διαδίκτυο διχάστηκε. Από τη μία κάποιοι κατηγόρησαν την Syeh ως "μυθομανή" που διεκδικεί την προσοχή των followers δημιουργώντας δράμα και από την άλλη φιλότεχνοι που σχολίασαν τη συμπεριφορά στο Λούβρο ως "ντροπιαστική" για ένα μουσείο με τόση τόλμη στα εκθέματα του.

Η είσοδος επιτράπησε στη Syeh όταν φόρεσε κάτι επάνω της, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Διαβάστε επίσης