ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι Metallica δωρίζουν 100.000 δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές της Καλιφόρνια

Οι Metallica δωρίζουν 100.000 δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές φωτιές της Καλιφόρνια
Facebook/Metallica

Οι Metallica δώρισαν 100.000 δολάρια προς ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και ταυτόχρονα παρακινούν τους fans τους να «στηρίξουν αυτούς που το έχουν ανάγκη».

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι κοινότητες της Καλιφόρνια βιώνουν καταστροφικές πυρκαγιές τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο κομμάτι της πολιτείας» αναφέρει το θρυλικό συγκρότημά του σε ανακοίνωση.

Μέσα από τον οργανισμό τους «All Within My Hands» πρόσφεραν 50.000 δολάρια στη ΜΚΟ «North Valley Community Foundation» και άλλα 50.000 δολάρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

«Θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στη στήριξη όλων αυτών που τη χρειάζονται, είτε δωρίζοντας χρήματα, φαγητό ή ρούχα, είτε με εθελοντισμό είτε προσφέροντας φιλοξενία στους πληγέντες. Έστω και μια μικρή πρόσφορα, είναι σημαντική».

Ο οργανισμός του συγκροτήματος έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και έξι μήνες και σε αυτό το διάστημα έχει προσφέρει πάνω από 750.000 δολάρια σε τοπικά συσσίτια όλου του κόσμου.

Οι νεκροί από την πύρινη κόλαση της Καλιφόρνια έχουν φτάσει τους 76, σύμφωνα με τους τελευταίους απολογισμούς, ενώ οι αγνοούμενοι έχουν ξεπεράσει τους 1.200.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ