ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιάνου Ριβς: νεόκοπος εκδότης & ρόλος έκπληξη στο sequel του Toy Story

Κιάνου Ριβς: νεόκοπος εκδότης & ρόλος έκπληξη στο sequel του Toy Story

Ο Κιάνου Ριβς δεν ήταν ποτέ ζευγάρι με την Αντζελίνα Τζολί, είναι νεόκοπος εκδότης ποιοτικών εκδόσεων και τώρα θα είναι ένα κομμάτι από τη μυθολογία του Toy Story της Pixar.

Ο Τιμ Άλεν, ο ηθοποιός που δανείζει τη φωνή του στον Buzz Lightyear, στην κινηματογραφική σειρά κινουμένων σχεδίων Toy Story αποκάλυψε ότι στη νέα ταινία ο Κιάνου Ριβς θα έχει έναν μυστηριώδη ρόλο.

Το Toy Story 4 της Disney/Pixar θα αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2019, με το αρχικό καστ να επιστρέφει.

Τρέιλερ κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα με το πιο πρόσφατο να προβάλλει τους χαρακτήρες στους οποίους δίνει τη φωνή του το κωμικό δίδυμο Κι και Πιλ.

Ο ηθοποιός Τιμ Άλεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον και είπε ότι το σίκουελ του «Toy Story» «πραγματικά θα αιφνιδιάσει».

Ο Άλεν αναφέρθηκε και στον νέο χαρακτήρα που υποδύεται ο πρωταγωνιστής του Matrix τονίζοντας ότι «πρόκειται για έναν σπουδαίο ρόλο».

«Ακόμα κι εκείνος είπε πόσο ευγενικός υπέροχος τύπος είναι. Αυτό ακούγεται πάρα πολύ σαν το Buzz Lightyear», αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερα λέγοντας ότι o νέος αυτός χαρακτήρας θα είναι μικρότερος από του Buzz. Ο Τιμ Άλεν είπε ότι η νέα ταινία θα είναι «βαθιά και συγκινητική».

Κιάνου Ριβς, ο εκδότης

Στα «λημέρια» των εκδοτών συχνάζει πλέον ο Νίο του «Matrix», Κιάνου Ριβς. Ο 53χρονος ηθοποιός μαζί με την καλλιτέχνιδα Αλεξάντρα Γκαντ ξεκίνησε το X Artists' Books και όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου «από το καλοκαίρι, τα X Artists' Books... παράγουν μια σειρά από εσωτερικούς τίτλους σε περιορισμένα αντίτυπα».

Η συνεργασία των δύο ξεκίνησε για το Ode to Happiness πριν από περίπου 10 χρόνια. Ο Κιάνου Ριβς μιλώντας στο T Magazine για το νέο του εγχείρημα είπε: «Όχι ότι ανακαλύπτουμε κάτι. Αλλά η ιδέα ενός ποιοτικού βιβλίου είναι σίγουρα μέσα στις φιλοδοξίες μας».

Ανάμεσα στα βιβλία που έχουν μέχρι τώρα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις X Artists' είναι το Zeus ένα φωτογραφικό δοκίμιο του Γάλλου φωτογράφου Benoit Fougeirol σε κείμενα του Jean-Christophe Bailly.

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων για τον εκδοτικό οίκο και βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες για την έκδοση των βιβλίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ