ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρις Νοθ: Δεν πεθαίνει ο Mr. Big, αλλά το Sex and The City

Κρις Νοθ: Δεν πεθαίνει ο Mr. Big, αλλά το Sex and The City
Instagram

Οι φήμες ήθελαν τον Mr. Big να πεθαίνει στο τρίτο σίκουελ της ταινίας Sex and The City, όμως ο Κρις Νοθ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον επιτυχημένο χαρακτήρα, ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρις Νοθ επιβεβαιώσε ότι το «Sex and the City» είναι ένα «νεκρό» franchise - αλλά αρνείται τις φήμες ότι ο χαρακτήρας του θα πεθάνει στην τρίτη ταινία. Και πώς να γίνει αυτό, άλλωστε, αφού τρίτη ταινία δεν θα υπάρξει;

Ο 64χρονος ηθοποιός υποδύθηκε τον Τζον Τζέιμς «Mr Big» Πρέστον στο «Sex and the City» μεταξύ του 1998 και του 2010, στις έξι σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO και στις δύο ταινίες με τον ίδιο τίτλο. Ωστόσο, είναι βέβαιος ότι ποτέ δεν θα ερμηνεύσει ξανά τον χαρακτήρα του στην οθόνη -μεγάλη ή μικρή- καθώς όλα τα σχέδια για τη συνέχιση του «Sex and the City» βρίσκονται εκτός συζητήσεων.

«Δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει ταινία, δεν υπάρχει τίποτα, τελείωσε», είπε στην online έκδοση της εφημερίδας The Sun λέγοντας με βεβαιότητα ότι ποτέ δεν θα υπάρξει «Sex and the City 3».

Και, ενώ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την αποκάλυψη ότι η σειρά τελείωσε, δεν ήταν ευχαριστημένος από τα δημοσιεύματα που επέμεναν ότι ο χαρακτήρας του, ο Mr. Big, θα πεθάνει σε σχεδιαζόμενη τρίτη ταινία.

«Δεν πρόκειται να πεθάνει», είπε γελώντας ο ηθοποιός, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής των Βρετανικών Βραβείων Ανεξάρτητου Κινηματογράφου, στο Λονδίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ