ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Αριάνα Γκράντε σπάει όλα τα ρεκόρ του YouTube

Η Αριάνα Γκράντε σπάει όλα τα ρεκόρ του YouTube
Reuters

Το νέο βίντεο της αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε  «Thank U Next» έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ από τη στιγμή που αναρτήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο YouTube.

To «Thank U Next» έγινε το βίντεο που είχε περισσότερα από 100 εκατομμύρια προβολές μέσα στο μικρότερο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα.

Η «Ari», όπως είναι το υποκοριστικό της, μέσα σε λίγο παραπάνω από τρεις ημέρες μόνο κατάφερε να περάσει το όριο αυτό και να εκθρονίσει τον Νοτιοκορεάτη Psy, ο οποίος χρειάστηκε μερικές ώρες περισσότερο ώστε το τραγούδι του «Gentleman» να υπερβεί τις 100 εκατομμύρια προβολές το 2013.

Η 25χρονη τραγουδίστρια φρόντισε να εκτοξεύσει στα ύψη την ανυπομονησία του κοινού για το νέο της βίντεο τις τελευταίες εβδομάδες, αναρτώντας το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σχεδόν ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του νέου της σινγκλ στις 5 Νοεμβρίου από τη Republic Records/Universal Music Group.

Η Γκράντε χρησιμοποίησε προωθητικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στον κινηματογράφο, πριν αναρτήσει το βίντεό της την περασμένη Παρασκευή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ