ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Star Wars: Σε δημοπρασία το φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ και άλλα μοναδικά αντικείμενα

Star Wars: Σε δημοπρασία το φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ και άλλα μοναδικά αντικείμενα
Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι ανά τον κόσμο συλλέκτες αντικειμένων από τις ταινίες Star Wars, αφού σε λίγες μέρες θα μπορέσουν να αποκτήσουν το εμβληματικό φωτόσπαθο του Λουκ Σκαϊγουόκερ. Ή, τουλάχιστον, να προσπαθήσουν... 

Το αυθεντικό φωτόσπαθο που κράδαινε ο Λουκ Σκαϊγουόκερ στην ταινία «A New Hope» δημοπρατείται στο Λος Άντζελες. Ο οίκος δημοπρασιών Profiles in History εκτιμά ότι το εμβληματικό όπλο θα πιάσει έως και 200.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, στη δημοπρασία που θα διαρκέσει από τις 11 ως τις 14 Δεκεμβρίου θα δημοπρατηθούν περισσότερα από 25 αντικείμενα από διάφορες ταινίες του γνωστού franchise, συμπεριλαμβανομένου ενός μαύρου κράνους πιλότου ενός TIE το οποίο προβλέπεται να πιάσει έως και 300.000 δολάρια. Αλλά κι ένα ζευγάρι χέρια του C-3PO από την ταινία «Return of the Jedi» (η εκτίμηση κάνει λόγο για 60.000 δολάρια). Θα παρουσιαστεί και ένα υπογεγραμμένο κράνος ενός Stormtrooper (από την ταινία «The Force Awakens»), και η εκτίμηση είναι ότι μπορεί να πιάσει έως και 120.000 δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ