ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Vanessa Ponce de Leon: Η Μεξικανή «Μις Κόσμος 2018» είναι μια θαρραλέα ακτιβίστρια

Vanessa Ponce de Leon: Η Μεξικανή «Μις Κόσμος 2018» είναι μια θαρραλέα ακτιβίστρια
Η Vanessa Ponce de Leon στέφθηκε 68η «Μις Κόσμος» και η περσινή νικήτρια, η Ινδή Manushi Chhillar, της παρέδωσετο στέμμα. www.instagram.com/vanessaponcedeleon

Η Vanessa Ponce de Leon στέφθηκε 68η Μις Κόσμος σε μια εντυπωσιακή τελετή, με την περσινή νικήτρια, την Ινδή Manushi Chhillar, να της παραδίδει συγκινημένη το στέμμα. Η νέα Μις Κόσμος, είναι μια καλλονή με έντονη ακτιβιστική δράση

Πτυχιούχος και με εκτενή εθελοντική δράση είναι η νέα «Μις Κόσμος», που κέρδισε επάξια το πολυπόθητο στέμμα στον λαμπερό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Χαϊνάν.

Η Μεξικανή Vanessa Ponce de Leon, 26 ετών, έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και εργάζεται εθελοντικά στην οργάνωση «Migrantes en el Camino», βοηθώντας άτομα που πλήττονται από την μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική.

Επιπλέον, η πανέμορφη κοπέλα είναι και ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου ενός κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά για νεαρές κοπέλες, όπως αναφέρει ο ιστότοπος του διαγωνισμού «Μις Κόσμος».

Ένα από τα highlights του διαγωνισμού ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση του θρυλικού αμερικανικού συγκροτήματος Sister Sledge, που ερμήνευσαν την επιτυχία του 1979 «We Are Family».
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτικές και το κοινό, και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία.

https://www.instagram.com/p/Bq6ImtwAXX4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ