ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Χορεύει ζαπατέο και κάνει kickboxing, αλλά δεν μιλάει με τον πατέρα της

Μέγκαν Μαρκλ: Χορεύει ζαπατέο και κάνει kickboxing, αλλά δεν μιλάει με τον πατέρα της
Thefashionawards.com

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με το βιογραφικό σημείωμα που παρέδιδε όταν αναζητούσε εργασία, ξέρει να χορεύει ζαπατέο (ισπανικός χορός), επιδίδεται στο kickboxing και μιλά ισπανικά και γαλλικά. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ζητά τη βοήθεια της βασίλισσας Ελισάβετ για να έρθει σε επαφή με την κόρη του.

Το περιεχόμενο του βιογραφικού σημειώματος της Μέγκαν Μαρκλ απασχόλησε τον βρετανικό, αλλά και τον διεθνή Τύπο όταν ένας ανώνυμος χρήστης το ανάρτησε μαζί με τη φωτογραφία της στο Facebook. Σύμφωνα με τα στοιχεία του, το ύψος της Δούκισσας του Σάσσεξ είναι 1,70 cm, το βάρος της είναι 51 kg και το χρώμα ματιών της είναι καστανό, όπως επίσης και των μαλλιών της.

Η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι ξέρει να χορεύει ζαπατέο, μπαλέτο και τζαζ και αγαπά το kickboxing. Όσον αφορά στη γνώση ξένων γλωσσών στο βιογραφικό σημείωμα γράφει ότι μιλά ισπανικά και γνωρίζει γαλλικά και από διαλέκτους νότια γαλλική και αργεντίνικη.

Την εποχή εκείνη, η επαγγελματική τηλεοπτική εμπειρία της Μέγκαν Μαρκλ περιοριζόταν σε δύο μόνο ρόλους. Είχε υποδυθεί μια νοσοκόμα με το όνομα Jill σε δύο επεισόδια της σειρά «General Hospital» το 2001, και μία καλεσμένη σε πάρτι με το όνομα Νατάσα στο επιστημονικό δράμα του CBS «Century City» το 2004.

Δημόσια έκκληση του πατέρα της να του μιλήσει

Όλα αυτά σχηματίζουν μια σύγχρονη και χαριτωμένη εικόνα για τη νεαρή Δούκισσα, εικόνα που αμαυρώνει η σχέση της με τον πατέρα της, με τον οποίο δεν έχουν καμία επαφή. Κι αν η ίδια θέλει να το ξεχάσει, της το θυμίζει εκείνος, όπως και σε όλον τον κόσμο.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε την ελπίδα να μεσολαβήσει η βασίλισσα Ελισάβετ ώστε να έρθει και πάλι σε επαφή με την κόρη του, την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι. «Θα εκτιμούσα ό,τι μπορεί να κάνει και θεωρώ ότι θα ήθελε να επιλύσει τα οικογενειακά προβλήματα», είπε ο Τόμας Μαρκλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ σε συνέντευξή του που προβλήθηκε από το ITV. «Όλες οι οικογένειες, βασιλικές ή απλές, είναι ίδιες και πρέπει όλες να είναι μαζί, τουλάχιστον την περίοδο των διακοπών», είπε ο ίδιος.

Ο Μαρκλ είπε ότι δεν έχει λάβει χριστουγεννιάτικη κάρτα από την κόρη του Μέγκαν, αλλά ότι ευελπιστεί κάποια στιγμή να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι εδώ και το γνωρίζει και ότι την έχω πλησιάσει και θα ήθελα να το κάνει και εκείνη. Την αγαπώ πάρα πολύ. Αγαπώ πάρα πολύ την κόρη μου και πρέπει να το γνωρίζει».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν σχολίασε τη συνέντευξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ