ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατέκτησε και το Μπρόντγουεϊ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατέκτησε και το Μπρόντγουεϊ
SHAWN THEW/ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ολοκλήρωσε τις μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας εμφανίσεις του στο Μπρόντγουεϊ μετά από 236 παραστάσεις, παίζοντας και τραγουδώντας επί σχεδόν τρεις ώρες στο ενθουσιώδες κοινό, στο οποίο μεταξύ άλλων ήταν η Όπρα Γουϊνφρεϊ, ο Στινγκ και ο Τζαν Ουένερ.

Μετά το φινάλε ο θρύλος της ροκ και η σύζυγός του και συμπρωταγωνίστριά του Πάτι Σάλφα περπάτησαν στη West 48th Street από το θέατρο Walter Kerr στην παμπ Hurley, όπου γιόρτασαν όλοι οι συντελεστές του «Springsteen on Broadway», παράσταση, η οποία έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς «θεατρική εμπειρία εξαιρετικών διαστάσεων». Ο Μπρους Σπρίνγκστιν εμφανιζόταν σόλο και ερμήνευε τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, εκτός από δύο τραγούδια στα οποία τον συνόδευε η σύζυγός του.

Το one man show του Μπρους Σπρίγκστιν ξεπέρασε τα 2 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις σε μόλις πέντε βραδιές, σε ένα θέατρο με χωρητικότητα κάτω των χιλίων ατόμων. Η μέση τιμή εισιτηρίου; Σχεδόν 500 δολάρια. Το «Springsteen on Broadway» ήρθε τρίτο σε εισπράξεις πίσω από τα μιούζικαλ «Hamilton» (2,93 εκατ. δολάρια) και «Hello Dolly» (2,34 εκατ.). Το «αφεντικό» της ροκ ανέβαινε στη σκηνή του θεάτρου Walter Kerr επί πέντε βράδια την εβδομάδα, έπαιζε αυτοβιογραφικά τραγούδια και αφηγείτο ιστορίες.

«Η παράστασή μου είμαι μόνο εγώ, η κιθάρα, το πιάνο και τα λόγια και η μουσική. Άλλοτε μιλάω και άλλοτε τραγουδώ. Η παράσταση ακολουθεί ελεύθερα την πορεία της ζωής και του έργου μου», είχε δηλώσει, χαρακτηρίζοντας το ζευγάρωμα της αφήγησης με το τραγούδι «μια τρίτη οντότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ