ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Χανκς σε ρόλο Αϊ Βασίλη: Σταμάτησε για fast food και κέρασε όλο το μαγαζί

Ο Τομ Χανκς σε ρόλο Αϊ Βασίλη: Σταμάτησε για fast food και κέρασε όλο το μαγαζί
EPA/Daniel Dal Zennaro

Τη φήμη ενός από τους «πιο καλούς και ευγενικούς τύπους στο Χόλιγουντ» επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά οΤομ Χανκς, όταν σταμάτησε να φάει σε ένα κατάστημα fast food της Καλιφόρνια και όχι μόνο φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και τους υπαλλήλους, αλλά τους πλήρωσε όλα τα γεύματα.

Το κέρασμα συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε ένα κατάστημα In-N-Out στην Φοντάνα της Καλιφόρνια, όπου πήγε για φαγητό ο διάσημος σταρ με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

social media κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες από την επίσκεψη του ηθοποιού στο κατάστημα ενώ οι θαυμαστές του επιδοκίμασαν την πράξη του.

Μετά την πρώτη έκπληξη που ένιωσαν όσοι βρίσκονταν εκεί, κόσμος και υπάλληλοι άρχισαν να ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί με τον γνωστό ηθοποιό ο οποίος δεν χάλασε το χατήρι κανενός.

«Είναι τόσο καλός άνθρωπος, έβγαλε φωτογραφίες με όλους μας και μας ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα. Εγώ μίλησα επίσης με την γυναίκα του», έγραψε μια γυναίκα στο twitter, με τα σχόλια των χρηστών να κινούνται σε αυτό το ύφος, κάνοντας λόγο για το «πιο κουλ ζευγάρι».

https://www.instagram.com/p/BrqYjdLnBIo
https://www.instagram.com/p/BrqZ1gCnlNG

ΔΗΜΟΦΙΛΗ