ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο viral βομβαρδισμός της ημέρας: Τραμπ εναντίον Αλαντίν

Ο viral βομβαρδισμός της ημέρας: Τραμπ εναντίον Αλαντίν
Disney

Mια νέα δημοσκόπηση στις ΗΠΑ από την προ-Ομπάμα εταιρία που σφυγμομετρεί την κοινή γνώμη, Public Policy Polling έχει κάποια πολύ άσχημα νέα για τους Τζεμπ Μπους,τους Μουσουλμάνους και τον Αλαντίν. Οι Ρεπουμπλικάνοι ψηφοφόροι δεν θέλουν κανέναν από τους παραπάνω, ορκίζονται όμως μαζί με τον Πούτιν στο ανέμελο χτένισμα του Ντόναλντ Τραμπ. Πιο συγκεκριμένα:

Ο Τραμπ προηγείται

Κανένας από τους υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών δεν μπορεί να σταματήσει τον επιχειρηματία πολιτικό. 34% των ψηφοφόρων τον προτιμούν ενώ ακολουθούν οι Τεντ Κρουζ (18%) και Μάρκο Ρούμπιο (13%). Οι Τζιμ Γκίλμορ και Τζορτζ Πατάκι είναι σαν να μην κατεβαίνουν στην κούρσα καν. 0% των ψηφοφόρων τους υποστηρίζουν. Υπέροχα. Διάλειμμα για λίγο Αλαντίν.

Ο Τραμπ προηγείται πιο πολύ

Ακόμη πιο συγκεκριμένα εαν οι ψηφοφόροι είχαν να επιλέξουν ΜΟΝΑΧΑ ανάμεσα σε Τραμπ και Μπους, 58% θα επέλεγε τον Ντόνι, 9% δεν ξέρει ποιον, οι υπόλοιποι πηγαίνουν στον Μπους νούμερο 324. Ακόμη 50% των Ρεπουμπλικάνων δεν συμπαθούν καθόλου τον Μπους νούμερο 324 και ένα 18% ακόμη να αποφασίσει τι συναισθήματα τρέφει για αυτόν. Λίγο Αλαντίν ακόμη είπες; Ok.

Ο Τραμπ λέει αλήθειες

Πιο συγκεκριμένα από όσα προηγήθηκαν 54% συμφωνεί απόλυτα με την πρόταση του Τραμπ για απαγόρευση εισόδου σε μουσουλμάνους στις ΗΠΑ. 21% δεν είναι απόλυτα ταυτισμένοι αλλά ίσως ενώ μόλις ένα 25% από όσους ρωτήθηκαν συμφωνούν με τον Τζεμπ Μπους που είπε τον Τραμπ “ανισόρροπο” αλλά η σχέση τους μαζί του σταματάει εδώ. Ένα 36% είναι απόλυτα σίγουρο ότι έχει δίκιο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ όταν υποστηρίζει ότι το 2001, στον απόηχο της 9/11 οι μουσουλμάνοι στο Νιου Τζέρσει και οπουδήποτε στις ΗΠΑ αλλά και εκτός των συνόρων της, πανηγύριζαν. Ένα 29% πιστεύει ότι είναι πιθανό, ίσως όμως και όχι. Θα τους διδάξει η ιστορία. Του Αλαντίν.

Ο Αλαντίν είναι εχθρός και θα βομβαρδιστεί

Ο Αλαντίν δεν συμμετέχει τυχαία σε αυτή την ανάρτηση. 30% όσων ρωτήθηκαν από την ΡΡΡ υποστηρίζουν το βομβαρδισμό της Άγκρμαπα με ένα 57% να μην έχει ακόμη αποφασίσει αλλά, χμ, το σκέφτεται. Η Άγκραμπα βέβαια δεν υπάρχει γιατί είναι μια πόλη σε σκίτσο, είναι το βασίλειο που λαμβάνει χώρα η ιστορία του Αλαντίν για τα studio της Disney αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για όσους θέλουν τον Τραμπ στην εξουσία. Μουσουλμανικό αν είναι, βομβαρδισμένο να είναι. Φίλε Αλαντίν, ο Αλλάχ μαζί σου. Την ίδια στιγμή, η μύτη του Ντόναλντ Τραμπ είναι μάλλον με τους Δημοκρατικούς στο viral video του φοιτητή από το Μπέρμιγχαμ Jeremiah Warren που έκανε το Ίντερνετ να χαμογελάσει με έναν Τραμπ που κάτι του λείπει.

Ολόκληρη η αποκαλυπτική δημοσκόπηση εδώ.

Διαβάστε και αυτά

Τα πολλά πρόσωπα του Ντόναλντ Τραμπ

Nτόναλντ Τραμπ, ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι μπίζνες εκατομμυρίων σε μουσουλμανικές χώρες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ