ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου για τον Φόρεστ Γουίτακερ

Διαζύγιο μετά από 22 χρόνια γάμου για τον Φόρεστ Γουίτακερ
DANIEL DEME/ΑΠΕ ΜΠΕ

Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του Κέισα Νας μετά από 22 χρόνια γάμου κατέθεσε ο ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ. Ο 57χρονος ηθοποιός, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτιολογία για το χωρισμό στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

 

Τα Χριστούγεννα, ο Γουίτακερ τουίταρε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης – μια εποχή του χρόνου που μας υπενθυμίζει ότι οι δεσμοί που έχουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συμπολίτες μας βασίζονται στο μοίρασμα και την χαρά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους». Ο Γουίτακερ και η 46χρονη σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες την 22χρονη Σόνετ Νόελ και την 20χρονη Τρου.

Ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο, τον 28χρονο Όσιαν και η Κέισα την 27χρονη κόρη Ότομ από προηγούμενες σχέσεις τους.

Η Κέισα, που είναι επίσης και μοντέλο, είχε δηλώσει έναν χρόνο μετά τον γάμο της στο People για τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό: «Είναι πολύ ειλικρινής και ευαίσθητος και ρομαντικός. Με έκανε να πετώ – όχι με υλικά πράγματα, αλλά με τον τρόπο που μου εξέφραζε τα συναισθήματά του».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Blown Away» το 1993, όπου η Κέισα υποδυόταν τη σύντροφο του Γουίτακερ. Της έκανε πρόταση γάμου την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το 1996.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ