Αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του Κέισα Νας μετά από 22 χρόνια γάμου κατέθεσε ο ηθοποιός Φόρεστ Γουίτακερ. Ο 57χρονος ηθοποιός, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτιολογία για το χωρισμό στην αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

 

Τα Χριστούγεννα, ο Γουίτακερ τουίταρε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αλληλεγγύης – μια εποχή του χρόνου που μας υπενθυμίζει ότι οι δεσμοί που έχουν οι οικογένειες, οι φίλοι, οι συμπολίτες μας βασίζονται στο μοίρασμα και την χαρά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους». Ο Γουίτακερ και η 46χρονη σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, παντρεύτηκαν το 1996 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες την 22χρονη Σόνετ Νόελ και την 20χρονη Τρου.

Ο ηθοποιός έχει έναν ακόμη γιο, τον 28χρονο Όσιαν και η Κέισα την 27χρονη κόρη Ότομ από προηγούμενες σχέσεις τους. 

Η Κέισα, που είναι επίσης και μοντέλο, είχε δηλώσει έναν χρόνο μετά τον γάμο της στο People για τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό: «Είναι πολύ ειλικρινής και ευαίσθητος και ρομαντικός. Με έκανε να πετώ – όχι με υλικά πράγματα, αλλά με τον τρόπο που μου εξέφραζε τα συναισθήματά του».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Blown Away» το 1993, όπου η Κέισα υποδυόταν τη σύντροφο του Γουίτακερ. Της έκανε πρόταση γάμου την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το 1996.

 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!