ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί: Σκέφτεται ν΄ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική

Αντζελίνα Τζολί: Σκέφτεται ν΄ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική
STEPHANIE LECOCQ/AΠΕ ΜΠΕ

Τις σκέψεις της για μία πιθανή μελλοντική κάθοδο της στον πολιτικό στίβο ανέπτυξε η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της στην εκπομπή του BBC, Today. Συγκεκριμένα, η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι δεν θα σκεφτόταν μία τέτοια προοπτική πριν από είκοσι χρόνια, όμως σήμερα είναι διατεθειμένη να «πάει όπου την χρειάζονται»

Η πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες είναι δραστήρια σε πληθώρα κοινωνικών ζητημάτων, όπως το προσφυγικό, η σεξουαλική βία και η προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον παρουσιαστή Τζάστιν Ουέμπ, η Τζολί εξέφρασε τις απόψεις της για τα παραπάνω ζητήματα, καθώς και για τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Στο ερώτημα του παρουσιαστή σχετικά με το αν μία μέρα θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών, η Αμερικανίδα ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο πριν από είκοσι χρόνια, θα γελούσα... πάντα λέω ότι θα πήγαινα όπου με χρειάζονταν, ωστόσο δεν ξέρω αν κάνω για την πολιτική... όμως, από την άλλη, έχω αστειευτεί και για το ότι δεν ξέρω αν έχω αφήσει έναν σκελετό στη ντουλάπα μου».

Επιπλέον, τόνισε και την εμπειρία της στο να δουλεύει με κυβερνήσεις και στρατιωτικές αρχές: «Ακόμη, είμαι ικανή στο να δουλεύω με κυβερνήσεις και στρατούς, έτσι βρίσκομαι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση όσον αφορά την περάτωση πολλών πραγμάτων», προσέθεσε. Ωστόσο, τόνισε ότι «προς το παρόν» θα παραμείνει «ήσυχη».

Όμως, όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκεται στη λίστα των τριάντα ή σαράντα Δημοκρατικών που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του κόμματος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, δεν είπε όχι, απαντώντας χαρακτηριστικά «ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ