ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πατέρας ξανά ο Βενσάν Κασέλ: Η 21χρονη σύζυγός του είναι έγκυος

Πατέρας ξανά ο Βενσάν Κασέλ: Η 21χρονη σύζυγός του είναι έγκυος
FLAVIO LO SCALZO/ΑΠΕ ΜΠΕ

Το πρώτο του παιδί με την νεαρή σύζυγό του Τίνα Κουνακέϊ περιμένει ο διάσημος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον ειδυλλιακό γάμο τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός και το μοντέλο ετοιμάζονται να καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειας μέσα στο 2019, λίγο καιρό μετά τον γάμο τους στην νοτιοδυτική Γαλλία τον Αύγουστο μετά από διετή σχέση, αναφέρει το Just Jared. Τα ευχάριστα νέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγο αφότου η 21χρονη Τίνα εθεάθη με φουσκωμένη κοιλιά στο Ορλί της Γαλλίας τη Δευτέρα πριν την εορταστική περίοδο. Στις φωτογραφίες που ανάρτησε το Just Jared, η Τίνα φαίνεται με αρκετά φουσκωμένη κοιλιά φορώντας ένα γούνινο παλτό για να συναντήσει τους φίλους της για φαγητό, λίγο πριν επιστρέψει στην Γαλλία ο σύζυγός της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «L'Empereur De Paris» στο Παρίσι.

Ο ηθοποιός ήταν πολύ τρυφερός με τη σύζυγό του καθώς πόζαραν για τις φωτογραφίες ενώ η Τίνα είχε επιλέξει να φορέσει ένα μαύρο σύνολο που έκρυβε την κοιλιά της. Ο Βενσάν και η Τίνα παντρεύτηκαν σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Μπιντάρτ, στην νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου. Το ζευγάρι, που ζει στη Βραζιλία, κοινοποίησε την σχέση του τον Ιούλιο του 2016, όταν η Τίνα, τότε μόλις 19 ετών, ανάρτησε μια φωτογραφία της να αγκαλιάζει τον ηθοποιό, ενώ κάπνιζε ένα τσιγάρο. Είναι ο δεύτερος γάμος του Βενσάν Κασέλ. Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος επί 14 χρόνια με την διάσημη ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Ντέβα και την 8χρονη Λεόνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ