ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο μόνος στον… πλανήτη: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αλλάζει το όνομά του και θυμίζει καρέτα-καρέτα

Ο μόνος στον… πλανήτη: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αλλάζει το όνομά του και θυμίζει καρέτα-καρέτα
APE

Το μεσαίο του όνομα, Carson, το οποίο ελάχιστοι γνώριζαν, αποφάσισε να αλλάξει ο Μακόλεϊ Κάλκιν, αντικαθιστώντας το με κάτι πολύ πιο… οικείο.

Ζήτησε μάλιστα γι΄ αυτό τη βοήθεια του… κοινού, το οποίο αν και θα μπορούσε να προτείνει ακόμα και το «Μόνος στο σπίτι», επέλεξε το όνομά του!

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν έχετε καταλάβει και πολλά, ο 38χρονος πλέον αστέρας της αγαπημένης χριστουγεννιάτικης (και όχι) μόνο ταινίας, ασπάστηκε τη γνώμη του κόσμου και ύστερα από την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κατά την οποία ζητούσε προτάσεις για ένα νέο μεσαίο όνομα, θα θυμίζει… καρέτα – καρέτα.

Ανάμεσα στις προτάσεις που «έπεσαν» στην προσωπική σελίδα του ηθοποιού, «Bunny Ears», ήταν τα Shark Week, Kieran (που το πρότεινε ο αδελφός του Κίραν Κάλκιν), TheMcRibisBack και Publicity Stunt. Αλλά με πάνω από 60.000 ψήφους, επικράτησε τελικά το... Μακόλεϊ Κάλκιν.

Ως εκ τούτου, αντί για Macaulay Carson Culkin θα ονομάζεται Macaulay Macaulay Culkin Culkin.

«Μόνος στο σπίτι»: Αυτό που δεν ξέρατε τόσα χρόνια για την ταινία και θα σας… απογοητεύσει

Η χαρά του Κάλκιν ήταν μάλιστα τέτοια που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Καλά Χριστούγεννα από μένα προς όλους εσάς! Το νέο μεσαίο όνομά μου έχει επιλεγεί. Ψηφίσατε και ο νικητής είναι σαφής. Το 2019 το νέο νόμιμο όνομά μου θα είναι: Macaulay Macaulay Culkin Culkin... #MerryChristmas».

Εμείς βέβαια θα επιμείνουμε ότι το Macaulay Home Alone Culkin θα του ταίριαζε περισσότερο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ