ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο μικρός Μπεν από τα «Φιλαράκια» εξομολογείται τον έρωτά του για τη Τζένιφερ Άνιστον

Ο μικρός Μπεν από τα «Φιλαράκια» εξομολογείται τον έρωτά του για τη Τζένιφερ Άνιστον
www.instagram.com

Όταν ήταν 8 ετών έπαιζε το ρόλο του Μπεν, γιού του Ρος  στα «Φιλαράκια» και έκανε τους πάντες να τον ερωτευτούν. Εκείνος όμως ήταν ερωτευμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον, όπως παραδέχεται σήμερα, κάτι που τον έκανε να ξεχνάει τα λόγια του. Ίσως, βέβαια σήμερα η Τζεν να ανταποκρινόταν αλλιώς σε εκείνον το νεανικό έρωτα, καθώς στα 26 του ο Cole Sprouse δεν είναι μόνο πολύ επιτυχημένος πρωταγωνιστής, αλλά και ένας πολύ γοητευτικός νέος άντρας.  

Τα «Φιλαράκια» ήταν μια σειρά που όλοι λάτρεψαν και εξακολουθούν να βλέπουν με κάθε ευκαιρία. Και οι ηθοποιοί που απάρτιζαν το εξαιρετικά επιτυχημενο καστ εξακολουθούν να ενδιαφέρουν το κοινό, που θα έδινε τα πάντα για μια επανασύνδεση. Όσο κι αν άλλαξαν, όποιο δρόμο κι αν πήραν, οι φανατικοί θαυμαστές τούς ακολουθούν και όπου επαναπροβάλεται η σειρά, κυριολεκτικά σπάει ταμεία.

1118908

LUCY NICHOLSON/ΑΠΕ ΜΠΕ


Ένα από τα πρόσωπα που όλοι θυμούνται είναι ο ξανθός πιτσιρικάς, ο Μπεν, ο 8χρονος γιος του Ρος στο σίριαλ. Όσο κι αν δεν φαίνεται, όμως, ο χρόνος περνάει, απόδειξη ότι ο 8χρονος μικρός έγινε 26 χρόνων.

Ο Cole Sprouse, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την υποκριτική, αλλά επέμεινε πολύ σε αυτήν και τελικά δικαιώθηκε, καθώς πλέον πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Riverdale», υποδυόμενος τον ρόλο του Τζάγκχεντ Τζόουνς.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ήταν πολύ ερωτευμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον, κάτι που τον έκανε να ξεχνάει τα λόγια του στα γυρίσματα. Προϊόντος του χρόνου, όμως, φαίνεται να την ξεπέρασε, καθώς σήμερα ζει με τη συμπρωταγωνίστριά του στο σήριαλ, τη Λίλι Ρέινχαρτ.

Η εξομολόγησή του πάντως, στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ, ήταν αν μη τι άλλο θαρραλέα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ